Românii au consumat pește toxic. Emoții pentru un membru PSD – ȘTIRILE DIMINEȚII

09.30 Emoții pentru un parlamentar PSD. Instanţa supremă este aşteptată să se pronunţe, miercuri, în dosarul deputatului Mihai Valentin Popa, acuzat de procurorii DNA de şantaj, după ce a ameninţat un primar din judetul Braşov pentru a-l convinge să păstreze în funcţie o protejată a sa.

8.00 Uniunea Sindicatelor Tipografilor din România (USTR) organizează miercuri un miting de protest şi o conferinţă de presă în faţa sediului Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale. Mai multe detalii în știrea de pe cetateanul.net.

7.50 Optsprezece judecători susţin, miercuri, la Consiliul Superior al Magistraturii, interviul pentru promovarea la Instanţa supremă. Mai multe detalii în știrea de pe cetateanul.net.

7.25 Proiectul laserului de la Măgurele va intra în faza finală. Cel puțin așa a promis ministrul Cercetării și Inovării, Nicolae Hurduc, în urma unei întâlniri cu o delegație condusă de Alexandru Cumpănașu, Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României. Mai multe detalii în știrea de pe cetateanul.net.

7.10 Votul românilor, viciat și prin sondaje măsluite. Sondajele o dau în bară de mai bine de un deceniu încoace iar românii îngurgitează în fiecare campanie scoruri neconfirmate de votul propriu-zis. Mai multe detalii în știrea de pe cetateanul.net.

7.00 PNL a călătorit în timp pentru a se război cu Dragnea. Asta după ce liberalii au avut o revelație: liderul PSD a fost validat ilegal în Parlament.Mai multe detalii în știrea de pe cetateanul.net.

6.50 Verdictul lui Dâncu: PSD va fi în frunte și la scrutinul din 26 mai. Sociologul Vasile Dâncu a stabilit ordinea pe podiumul alegerilor europarlamentare: PSD, PNL și USR+PLUS. PSD va fi în frunte și la scrutinul din 26 mai. Mai multe detalii în știrea de pe cetateanul.net.

6.45 Scenariu pentru localale bucureștene: Rareș Bogdan, încălzit pentru Primăria Capitalei. Zvoneri politici susțin că nu este exclus ca Rareș Bogdan să nu-și poată face tot stagiul de nou politician în Parlamentul European și asta pentru că inclusiv Klaus Iohannis ar lua în calcul aruncarea fostului realizator TV împotriva Gabrielei Firea la următoarele alegeri locale. Mai multe detalii în știrea de pe cetateanul.net.

05.30 Record de vizualizări. Aproape 1,5 milioane de vizuliazări a adunat până astăzi dimineață videoclipul în care actorul Șerban Pavlu îi îndeamnă pe români să iasă la vot.

05.00 Românii consumau pește prins ilegal din apele extrem de poluate din Spania și Italia. Procurorul Teodor Niţă, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, cel care coordonează ancheta în cazul grupării care se ocupa cu activităţi ilegale din domeniul pescuitului, spune că peştele ajungea în România din fluvii extrem de poluate din Spania şi Italia, unde pescuitul este interzis. Peştele era transportat în condiţii improprii, acesta fiind comercializat apoi în diverse magazine. Mai multe amănunte din știrea de pe cetateanul.net.

04.50 Radu Mazăre va fi adus cu excortă în țară. Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, a anunţat, marţi seară, că procedura de extrădare a lui Radu Mazăre a fost admisă de către autorităţile din Madagascar. Mazăre va fi preluat sub escortă pentru a fi adus în ţară. Fostul primar al Constanţei afirmă că nu se va opune extrădării pentru că a obosit să lupte. În plus, Mazăre susţine că după ispăşirea pedepsei se va întoarce în Madagascar. Mai multe detalii în știrea de pe cetateanul.net.

04.45 Ministrul Sănătăţii vrea cuvântul „obligativitate” în Legea vaccinării. Sorina Pintea, a declarat, marţi seară, că este nevoie de consens pentru adoptarea Legii vaccinării, întrucât documentul va afecta sănătatea populaţiei. Ministrul Sănătăţii susţine că este nevoie ca legea să stabilească obligativitatea vaccinării, şi nu a informării, în caz contrar problema nefiind rezolvată.

04.30 TVA mai mic pentru anumite produse. Premierul Viorica Dăncilă a anunţăt după ședința de guvern de ieri reducerea TVA de la 9% la 5% pentru produsele “montane, ecologice, tradiţionale, autorizate de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale”.

Materialul este coordonat de Clever News Center.

CITIȚI ȘI:

Alchimistul de la Hurmuzachi – doi miniștri PSD ascund impostura

Judecătoarea lui Sorin Oprescu se pensionează şi se apucă de prăjituri

Grupul Distribuitorilor de Presă (GEDP), judecat pentru delapidare

Documente. Primarul de la Predeal face spiritism penal! Morții susțin ALDE la europarlamentare

Restaurantul Mogoșoaia, afacere de famiglie la Ministerul Muncii

LĂSAȚI UN MESAJ