joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSocietatea Salubrizare Sector 5 S.A. își mărește echipa! Ce joburi sunt disponibile

Societatea Salubrizare Sector 5 S.A. își mărește echipa! Ce joburi sunt disponibile

-

Societatea Salubrizare Sector 5 S.A. a anunțat că este în căutare de măturători stradali și șoferi categoriile B, C, D și E pentru parcul auto al companiei. Candidații sunt așteptați la sediul Salubrizare Sector 5 S.A. începând cu data de 01.03.2024.

„Există profilul candidaților ideali? Aceștia ar trebui să își dorească să lucreze în una din cele mai performante societăți de salubrizare din țară, ținând cont de faptul că societatea a reușit să urce pe podium anul anterior la Gala Topul Național al Firmelor organizată de Camera de Comerț și Industrie a României, obținând locul III la categoria Servicii, grupa Colectarea deșeurilor nepericuloase, pentru rezultatele economice din 2022, în prestigiosul clasament al companiilor”, precizează compania.

Compania a făcut și profilul viitorilor angajați care vor lucra ca măturători stradali: „Să manifeste grijă deosebită în mânuirea și utilizarea materialelor si echipamentelor, asigurându-se că în urma sa cetățenii Sectorului 5 se pot bucura din plin de curățenie pe străzi și orice alte spații publice, întrucât legătura cu cetățenii acestui sector este fundamentală, conform reprezentanților societății, disponibilitatea către dialog, receptivitate, calm, tact în relațiile de serviciu este o constantă în viața de zi cu zi a angajaților acesteia”.

Jobul de șofer în cadrul companiei presupune o serie de responsabilități. „În acest caz, conducătorii auto vor fi prezenți pe traseu, asigurându-se de colectarea deșeurilor, conform procedurilor de lucru, și transportarea la operatorii autorizați în vederea eliminării acestora. Li se transmite viitorilor cadidați faptul că existența unui atestat de șofer profesionist transport marfă, constituie un real avantaj”, mai precizează Societatea Salubrizare Sector 5 S.A. își mărește echipa! Ce joburi sunt disponibile.

Candidații sunt așteptați la sediul Salubrizare Sector 5 S.A. începând cu data de 01.03.2024.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...