miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăMediuRareș Hopincă, city manager Sector 5: Am confiscat două camioane care descărcau...

Rareș Hopincă, city manager Sector 5: Am confiscat două camioane care descărcau ilegal deșeuri în Sectorul 5!

-

Două autobasculante care descărcau deșeuri de contrucții, provenite din zona Lujerului, Sector 6, au fost prinse de Poliția Locală Sector 5 în timp ce aruncau deșeuri din construcții în Sectorul 5.

Poliția Locală a aplicat două amenzi în valoare de 70.000 lei fiecare, conform OUG 92/2021 și a confiscat cele două autobasculante.

„Avem toleranță zero față de infracțiunile de mediu! Sectorul 5 nu e groapa de gunoi a Capitalei! Aviz celor care aruncă gunoiul pe spațiul public! Le vom confisca mașinile și îi vom amenda până când vor respecta legea”, a declarat Rareș Hopincă, city manager Sector 5.

Imagini video cu momentul în care au fost prinse cele două camioane care descărcau ilegal deșeuri în Sectorul 5 puteți urmări – aici.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Marcel Ciolacu, atac la Coldea: Am avut tehnică audio video inclusiv în casă!

0
Gruparea "Coldea-Dumbravă" nu l-a ratat nici pe premierul Marcel Ciolacu, potrivit unui document prezentat marţi seară de Victor Ciutacu la emisiunea Punctul culminant de la Romania TV. CITEŞTE ŞI: Mutarea cu care Ciolacu a căștigat bătălia pentru creșterea salariului minim Marcel...