Documente. Primarul de la Predeal face spiritism penal! Morții susțin ALDE la europarlamentare

primarul de la Predeal
Lucian Adam, primarul de la Predeal, a pus morții să semneze listele de susținători ai ALDE

Lucian Adam, primarul de la Predeal, a pus morții să semneze listele de susținători ai ALDE la alegerile europarlamentare. Pe listele întocmite de primarul de la Predeal au mai fost înscrise și persoane care au declarat, pentru Cetățeanul.net, că nu au semnat niciodată listele de susținere.

Mai mult, unii dintre ei nici nu mai aveau actele de identitate cu care fuseseră „legitimați”, cică de Lucian Adam.

Dovezi. Și morții susțin ALDE la europarlamentare!

Surse din ALDE Brașov ne-au pus la dispoziție mai multe liste de semnături de susținere pentru alegerile europarlamentare, „strânse” în luna martie, de Lucian Adam, viceprimarul cu atribuții de primar din orașul Predeal.

Reporterii Cetățeanul au descoperit că pe liste „s-au semnat” persoane care au decedat în 2018 sau care nu au semnat niciodată listele ALDE.

primarul de la Predeal
Florin Tamaș (poziția 10), a decedat anul trecut, dar i-a semnat primarului Lucian Adam că susține ALDE la alegerile din 26 mai 2019

Astfel, Florin Tamaș, decedat în 2018, la numai 52 de ani, după un nefericit accident, a semnat, în 2019, listele de susținători ale ALDE la alegerile europarlamentare! Vecinii ne-au spus că Tamaș ar fi căzut în cap anul trecut, de la o înălțime de patru metri, în timp ce curăța un copac.

„Spiritismul” lui Adam se regăsește și pe alte liste depuse de ALDE la Biroul Electoral Central, după cum ne-au spus surse din interiorul sucursalei Brașov.  Astfel, pe o altă listă completată de primarul de la Predeal pe 15 martie 2019 (vezi mai jos), figurează ca susținător al ALDE, tot la poziția 10, Vasile Ilaș. Singurul loc unde îl putea găsi Adam pe Vasile Ilaș este cimitirul Dâmbul morii din  Predeal, unde Ilaș este înmormântat din 2018, după ce a murit de bătrânețe.

primarul de la Predeal
Vasile Ilaș a semnat listele ALDE în 2019, deși era decedat din 2018. Nu putea fi semnat pe listă decât ilegal, prin încălcarea legii penale. La fel și în cazul lui Petru și Elena Ilaș, fiul și nora decedatului, care apar ca susținători ALDE la pozițiile 6 și 7. Ei au declarat pentru Cetățeanul că nu au semnat nicio listă ALDE pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.
primarul de la Predeal
Spiritism penal. Vasile Ilaș a trecut în lumea celor drepți pe 28 iunie 2018 și și-a găsit odihna veșnică în cimitirul Dâmbul Morii. Cum a putut semna listele ALDE în martie 2019, domnule primar Adam?

 

 

 

Mai mult, Elena Ilaș, nora decedatului, a declarat pentru Cetățeanul.net că nici ea, nici soțul (ambii semnați pe aceeași listă cu decedatul) nu au semnat listele pentru alegerile europarlamentare. Ascultă convorbirea mai jos:

Primarul de la Predeal, de la spiritism la ancheta Parchetului?

primarul de la Predeal
Lucian Adam

Contactat telefonic, primarul de la Predeal (Lucian Adam) a pretins că nu mai aude din momentul în care am început să-i vorbim despre listele de susținători ALDE. Ulterior, nu a mai răspuns la telefon. I-a trimis atunci întrebări pe aplicația Whatsapp, întrebări la care, la fel, nu a răspuns. Dacă nu a vrut să răspundă la întrebările presei, probabil că Lucian Adam va răspunde procurorilor! El trebuie să explice cum a putut semna sub fraza „declar pe proprie răspundere că toate datele și semnăturile cuprinse în prezenta listă corespund realității”, chiar dacă acestea aparțin unor persoane deja decedate!

Cetățeanul.net solicită Parchetului să stabilească dacă fapta de spiritism comisă de primarul de la Predeal, Lucian Adam, corespunde infracțiunilor de fals în declarații și în acte publice!

Citește și ANCHETĂ CETĂȚEANUL.NET: Au furat o pârtie de schi

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here