Iohannis a explicat în scris de ce Eugen Nicolicea nu e bun de ministru – ȘTIRILE ZILEI

suspendarea președintelui
Eugen Nicolicea suspendarea președintelui

17.29 UPDATE. Instanța supremă a amânat pentru data de 22 mai prounțarea în dosarul Annei Horvath. Aceasta este UDMR-ista care nu vrea să muncească în folosul comunității și a ales o pedeapsă cu executare. cetateanul.net a tratat pe larg acest subiect intr-un articol publicat astazi.

17.24 UPDATE. Trei judecători de la ÎCCJ au decis achitarea lui Mihai Valentin Popa, acuzat de șantaj și de de folosirea influenței ori autoritășii în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. cetateanul.net a scris despre acest caz aici.

16.25 Cum se trăia în Comunism. cetateanul.net publica un articol în care prezintă paradoxurile socialiste înainte de 1989. Deși populația murea de foame și nu putea pleca afară, liderii PCR huzureau și pleacau – sau rudele lor – la tratamente în străinătate. Toate detaliile în materialul de pe cetateanul.net.

16.20 Dragnea, ironizat pe Facebook. Ștefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostradă în Moldova, în semn de protest față de lipsa infrastructurii moderne în regiune, a publicat, miercuri, o melodie prin care îl ironizează pe Liviu Dragnea și promisiunile PSD.

16.05 Explicații pentru rețeaua wi-fi cu nume obsecen la adresa PSD. Tribunalul București a venit cu o serie de precizări privind sesizarea avocatei Flavia Teodosiu, apărătoarea lui Liviu Dragnea, care a anunțat că sesizează Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) și Inspecția Judiciară după ce a descoperit în incinta instanței o rețea wi-fi cu numele ”m_ie PSD”, reprezentanții instanței demonstrând că rețeaua wi-fi putea fi creată de oricine posedă un telefon mobil. Toate detaliile în articolul publicat pe cetateanul.net.

14.05 Președintele Iohannis a motivat în scris de ce nu-l vrea pe Eugen Nicolicea ministru la Justiție. Klaus Iohannis, președintele României, a anunțat astăzi la prânz că ”le-am dat pesediştilor refuzul meu şi în scris, ca să înţeleagă mai bine că nu sunt de acord cu această remaniere”. Pe lista remanierii era și numirea lui Eugen Nicolicea la Ministerul Justiției în locul lui Tudorel Toader.

13. 45 Un vicepreședinte UDMR preferă să meargă la închisoare decât să muncească în folosul comunității. cetateanul.net prezintă astăzi un caz rar al unui politician, fost viceprimar, care nu prea să muncească în folosul comunității, motiv pentru care la judecata de la fond, Anna Hotvath a fost condamnată cu executare. Toate detaliile în articolul publicat acum pe cetateanul.net.

13.40 Firea vrea să înființeze alte 11 companii municipali. Primăria Capitalei vrea să înființeze 11 companii municipale noi care vor vor absorbi prin fuziune cele 20 de companii municipale înființate în perioada 2017-2018, potrivit unui document obținut de HotNews.ro. cetateanul.net vă va oferi toate detaliile acestei intenții în perioada următoare.

11.00 Radu Mazăre, exemplu negativ în Madagascar. Ministrul Justiţiei din Madagascar a confirmat pentru Ştirile ProTV că extrădarea lui Radu Mazăre este doar o chestiune de câteva zile, actele utmând să fie gata joi.

radu mazare dna

6.45 Scenariu pentru localale bucureștene: Rareș Bogdan, încălzit pentru Primăria Capitalei. Zvoneri politici susțin că nu este exclus ca Rareș Bogdan să nu-și poată face tot stagiul de nou politician în Parlamentul European și asta pentru că inclusiv Klaus Iohannis ar lua în calcul aruncarea fostului realizator TV împotriva Gabrielei Firea la următoarele alegeri locale. Mai multe detalii în știrea de pe cetateanul.net.

CITIȚI ȘI:

Alchimistul de la Hurmuzachi – doi miniștri PSD ascund impostura

Judecătoarea lui Sorin Oprescu se pensionează şi se apucă de prăjituri

Grupul Distribuitorilor de Presă (GEDP), judecat pentru delapidare

Documente. Primarul de la Predeal face spiritism penal! Morții susțin ALDE la europarlamentare

Restaurantul Mogoșoaia, afacere de famiglie la Ministerul Muncii

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ