Tribunalul București răspunde avocatei lui Dragnea: Rețeaua wi-fi putea fi creată pe orice telefon mobil

Rețeaua wi-fi de la tribunal putea fi creată pe orice telefon mobil

 

Tribunalul București a venit cu o serie de precizări privind sesizarea avocatei Flavia Teodosiu, apărătoarea lui Liviu Dragnea, care a anunțat că sesizează Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) și Inspecția Judiciară după ce a descoperit în incinta instanței o rețea wi-fi cu numele ”m_ie PSD”, reprezentanții instanței demonstrând că rețeaua wi-fi putea fi creată de oricine posedă un telefon mobil.

„O rețea precum aceea din fotografiile afișate se poate configura/crea cu ajutorul unui smartphone/laptop cu router, de către orice persoană aflată în interiorul/vecinatatea Tribunalului București, care are posibilitatea să o denumească oricum dorește,” precizează Tribunalul București într-un comunicat.

Tribunalul mai precizează că „evenimentul se poate repeta atât timp cât se permite intrarea în incinta tribunalului cu tehnologie informatică în genti, poșete sau buzunare. Subliniem ca monitorizarea justițiabililor în clădire sau în vecinatate, din acest punct de vedere, este practic imposibilă și excede competențelor Departamentului IT al Tribunalului București,” se arată în precizările instanței.

Reacția instanței vine după ce avocata fostului vicepremier Sevil Shhaideh și a lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat, marți, că va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) și Inspecția Judiciară dupa ce a găsit la Tribunalul București o rețea wi-fi cu denumirea „m..ie PSD”.

Astfel, avocata a indus ideea că instanța face politică, lucru interzis prin lege.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here