Ștefan Florescu: inima cartierului Militari- sufocată de gunoaie și gropi

florescu rechizite 4Președintele Asociației “Din Suflet, Pentru Suflet”, Ștefan Florescu, a postat pe facebook mai multe imagini din cartierul Militari în care se poate vedea mizeria și indolența autorităților locale din Sectorul 6.

“Dispeceratul bunului simț, Militari, b-dul Iuliu Maniu o arteră care descrie inima acestui cartier, tranzitând zone în care se aglomerează blocuri şi pieţe şi tot ceea ce însumează nevoi ale comuntății locale. Problemele rămân aceleaşi: lipsa unei salubrizări eficiente, a amenajării corespunzătoare a domeniului public, străzile secundare sunt pline de gropi, bulevardul, sufocat de traficul infernal, şcolile sunt nesigure, la fel şi locurile de joacă pentru copii…sunt realităţile unui perimetru pe care unii dintre noi îl numesc acasă, în timp ce aceia ce au în fişa postului îngrijirea şi dezvoltarea Sectorului 6 rămân indiferenţi la nevoile comunităţii locale!”, a postat Florescu pe facebook.iuliu maniu 2

]n opinia lui, o administraţie care s-a născut în moarte clinică şi care în luna iunie 2016, va fi deconectată de la aparate! “Însă, vom fi oare suficient de înţelepţi şi de experimentaţi, încât detectăm alţi impostori, care pândesc din umbră şi îşi negociază scaunul de primar al Sectorului 6? Eu sunt pe deplin încredinţat împreună, vom reuşi facem curat în Sectorul 6, atât la propriu, cât şi la figurat!”, a mai scris Florescu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ