O avarie pe Bulevardul Ferdinand a oprit circulația tramvaielor și troleibuzelor

avarie pe Bulevardul Ferdinand

O avarie pe Bulevardul Ferdinand din Capitală, la magistrala de apă, a blocat circulația ore bune. Sâmbătă după amiază, tramvaiele și troleibuzele erau tot blocate.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că a fost reluat traficul pe Bulevardul Ferdinand, pe ambele sensuri, cu excepția troleibuzelor şi a tramvaielor.

”Pe sensul Avrig către Mihai Bravu se circulă pe linia de tramvai”, a precizat Brigada Rutieră a Capitalei. Dintre mijloacele de transport ale Societăţii de Transport Bucureşti circulă în zpna afectată de avaria la magistrala de apă doar autobuzele.

Avarie pe Bulevardul Ferdinand. Apa Nova acționează la fața locului

O avarie la magistrala de apă s-a produs, sâmbătă, în zona Bulevardul Ferdinand – strada Avrig. Reprezentanţii Apa Nova au transmis că se lucrează pentru remediere. Echipele au intervenit în regim de urgenţă în jurul orei 11:50, fiind luate toate măsurile pentru închiderea tronsonului afectat.

Locuitorii din zonă nu sunt afectaţi de lucrările aflate în desfăşurare, alimentarea cu apă potabilă şi preluarea apelor menajere menţinându-se permanent, spun reprezentanţii Apa Nova. „Echipele operaţionale lucrează pentru rezolvarea rapidă a lucrării, iar refacerea carosabilului se va face imediat după remedierea avariei. Este posibil să apară o uşoară creştere a tulburimii apei la branşamentele locuitorilor din arealul delimitat de străzile sos. Pantelimon, str. Chiristigiilor şi sos. Mihai Bravu”, mai spun aceştia.

Compania estimează finalizarea întregii operaţiuni de intervenţie în jurul orei 20:00 şi îşi cere scuze pentru disconfortul creat bucureştenilor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here