Cazul fetei de 17 ani răpită de pe stradă și violată de un interlop

victimele violenței domestice

Poliţiştii au făcut, ieri, şapte percheziţii în Bucureşti într-un dosar ”ascuns” încă din luna ianuarie în care o fată ar fi fost violată de un membru al unui clan interlop din Capitală. 

După aproape cinci luni de la comiterea faptei de viol, polițiștii au audiat ieri mai mulți membri ai unui clan interlop, implicați într-unul dintre cele mai sălbatice cazuri de viol din acest an. Ancheta ar fi fost blocată mai multe luni, conform unor informații obținute de cetateanul.net, pentru ca agresorii sunt membrii unul clan interlop.

Conform polițiștilor mai multe persoane sunt suspectate că au luat de pe stradă o tânără de 17 ani, pe care au obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu un tânăr de 18 ani, împotriva voinţei ei. Cincisprezece persoane au fost audiate în acest caz la Poliţia Capitalei.

Viol comis în ianuarie, autorii audiați în mai

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare, miercuri, 7 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi favorizarea infractorului, anunţă Poliţia Capitalei.

“Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii au lipsit de libertate în mod ilegal o tânără de 17 ani, pentru a-i determina familia să accepte căsătoria acesteia”, au declarat reprezentanții Poliției Capitalei.

 Astfel, în 4 ianuarie, fata ar fi fost luată cu forţa de pe stradă, de mai multe persoane, toate din aceeaşi familie, care au dus-o iniţial într-o locuinţă din Bucureşti, iar ulterior în provincie. Tânăra ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale, cu un tânăr de 18 ani, şi întrucât a refuzat şi s-a opus, ar fi fost imobilizată de mai multe persoane.

Victima ar fi fost amenințată chiar în sediul Poliției Capitalei

“Ulterior, persoana vătămată şi un membru al familiei acesteia au fost însoţiţi de un bărbat la sediul Poliţiei Capitalei, pentru a se asigura nu vor declara cele întâmplate”, mai arată Poliţia Capitalei. Mai mult, fata ar fi fost amenințată de agresori chiar în sediul de poliție. Ancheta din acest caz ar fi fost blocată mai multe luni pentru motivul că o mare parte dintre persoanele implicate în viol sunt membri ai unui clan interlop, așa cum reiese din informațiile obținute de cetateanul.net.

Un număr de 15 persoane implicate în cauză au fost audiate ieri la sediul Poliţiei Capitalei.

CITIȚI ȘI:

Portretul lui Lucian Netejoru, cel mai iubit magistrat de către Liviu Dragnea

Toate minciunile legate de deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ministrul Cuc se pregătește să-l facă vinovat și pe Moș Crăciun

VIDEO Cu vacile pe DN1! Protest extrem al unui fermier împotriva corupției dintr-o primărie prahoveană

Torționar cu 90 de decese, dar fără judecată. La fel ca în Dosarul Mineriadei

Populația era înfometată, dar șefii PCR și familiile lor aveau tratamente de lux în străinătate

UPDATE Decizie finală în dosarul UDMR-istei care a preferat închisoarea în locul muncii

UPDATE Video cu pacienți umiliți la Spitalul Universitar din București. Reacția ministrului

LĂSAȚI UN MESAJ

*