VIDEO De necrezut cum trece la limită un șofer pe lângă bariera de cale ferată. O tragedie se putea întâmpla

Un șofer ocolește bariera CFR. Un conducător auto din Bucureşti a fost înregistrat de camerele video ale CFR cum traversează calea ferată printre barierele coborâte.

CFR Infrastructură publică pe Facebook imagini cu un şofer care traversează calea ferată printre barierele coborâte, cu mesajul ”Inconştienţă sau teribilism la trecerea la nivel din zona Andronache”.

Reprezentanții CFR precizează că de multe ori se înregistrează cazuri similare. ”O astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi vieţile a mii de oameni care călătoresc cu trenul”, transmis reprezentanţii CFR Infrastructură.

”Nu puţine sunt situaţiile în care şoferii inconştienţi ignoră semnalizarea de la trecerile la nivel şi forţează traversarea printre barierele aflate în poziţia orizontală, considerând că astfel fentează trenul. Un astfel de caz a fost surprins de camerele de luat vederi de la trecerea la nivel cu calea ferată din zona Andronache, duminică, 19 mai 2019, în jurul orei 09:43, când un şofer inconştient forţează traversarea trecerii la nivel, prin lovirea semicumpenei aflată deja în poziţia orizontală”, a transmis CFR Infrastructură.

Reprezentanţii companiei au transmis că trecerea la nivel cu calea ferată din imagini este situată între staţiile Băneasa şi Pantelimon, în zona cartierului Andronache, parte componentă a magistralei Bucureşti Nord – Constanţa, unde viteza maximă de circulaţie a trenurilor de călători este de 160 km/h.

”O astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi vieţile a mii de oameni care călătoresc cu trenul! O astfel de inconştienţă poate pune în pericol şi vieţile celorlalţi participanţi la traficul rutier sau al pietonilor! O astfel de inconştienţă atrage după sine timp pierdut în trafic, fie că vorbim de cel rutier sau cel feroviar! O astfel de inconştienţă produce pagube materiale sistemului feroviar!”, au mai transmis oficialii CFR Infrastructură.

Potrivit acestora, ”inconştienţa unor conducători auto este greu de imaginat şi de acceptat”.

CITIȚI ȘI CÂTEVA DINTRE SUBIECTELE BUNE DE PE CETATEANUL.NET:

Portretul lui Lucian Netejoru, cel mai iubit magistrat de către Liviu Dragnea

Toate minciunile legate de deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ministrul Cuc se pregătește să-l facă vinovat și pe Moș Crăciun

VIDEO Cu vacile pe DN1! Protest extrem al unui fermier împotriva corupției dintr-o primărie prahoveană

Torționar cu 90 de decese, dar fără judecată. La fel ca în Dosarul Mineriadei

Populația era înfometată, dar șefii PCR și familiile lor aveau tratamente de lux în străinătate

UPDATE Decizie finală în dosarul UDMR-istei care a preferat închisoarea în locul muncii

UPDATE Video cu pacienți umiliți la Spitalul Universitar din București. Reacția ministrului

LĂSAȚI UN MESAJ