Sticle cu cocktail Molotov, descoperite lângă Catedrala Ortodoxă din Alba Iulia

FOTO alba24.ro & ziarulunirea.ro

Patru sticle ce par a fi cocktail-uri Molotov au fost descoperite miercuri dimineață, 8 februarie, în fața Catedralei Ortodoxe din Alba Iulia. Poliția a fost sesizată de angajații de la firma de salubrizare.

CITEŞTE ŞI: România mereu veselă. Poliția angajează detectivi particulari

Cele patru sticle, care arată precum cocktail-uri Molotov realizate destul de convingător, au fost găsite într-un coș de gunoi amplasat lângă Catedrala din Cetatea Alba Carolina. Acestea erau puse într-o plasă de cumpărături. Sticlele sunt umplute cu un lichid și au o cârpă băgată în interiorul sticlei și pe gura acesteia.

La fața locului s-au deplasat polițiști Alba Iulia pentru a cerceta sticlele și modul în care au ajuns acolo. Plasa cu sticlele fost ridicată pentru cercetări și dusă la sediul IPJ Alba. Oamenii legii nu au confirmat dacă este benzină în interiorul acestora sau un alt lichid.

Descoperite întâmplător

Cei care au făcut descoperirea au fost angajații Polaris, care se ocupă de curățenia stradală din oraș. Angajații au fost cei care alertat autoritățile.

„În această dimineață, în jurul orei 10,00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către Poliția Locală Alba Iulia cu privire la faptul că angajați ai firmei de salubritate au găsit, într-un coș de gunoi amplasat în parcul din fața Catedralei Reîntregirii Neamului din Alba Iulia, o sacoșă cu 4 sticle, în care se găsește o substanță posibil inflamabilă.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din polițiști de ordine publică, investigații criminale și criminaliști care efectuează investigații cu privire la acest incident, urmând ca lichidul din sticle să fie expertizat, în condiții de laborator”, a transmis IPJ Alba.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here