vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSectorul 5 al Capitalei, proiecte de 120 milioane euro din bani europeni

Sectorul 5 al Capitalei, proiecte de 120 milioane euro din bani europeni

-

Sectorul 5 al Municipiului București se bate de la egal la egal cu alte orașe în atragerea de fonduri europene. Primăria condusă de Cristian Popescu Piedone derulează proiecte în valoare de 120 milioane euro.

Astfel, prin eforturi constante și o abordare strategică, Sectorul 5 a obținut finanțări semnificative pentru proiecte de infrastructură și îmbunătățire a vieții cetățenilor săi, potrivit Știri pe Surse.

Cu contracte de finanțare semnate și proiecte în diverse stadii de evaluare și implementare, Sectorul 5 a reușit să strângă o sumă impresionantă de 120 milioane euro. Această realizare reflectă capacitatea sa administrativă de a accesa și gestiona fondurile europene într-un mod eficient și transparent.

Sectorul 5 al Municipiului București se angajează acum în implementarea proiectelor finanțate, marcând astfel un pas crucial către transformarea acestor planuri în beneficii tangibile pentru comunitate. Prin intermediul acestor inițiative, Sectorul 5 urmărește să aducă îmbunătățiri semnificative în viața cetățenilor săi și să contribuie la consolidarea unei comunități mai puternice și mai prospere.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...