ŞOCANT. O femeie, plimbată 9 ore între spitale: La unu, ieşea pozitivă la COVID, la altul negativă

O femeie din Vrancea a fost plimbată timp de nouă ore cu ambulanța între spitalele din Focșani și Adjud, pentru ca în final să fie internată, potrivit Vrancea 24.

Totul s-a întâmplat din cauza testelor COVID. Ajunsă la Adjud, a fost depistată pozitiv și trimisă la Focșani. Aici testul a fost negativ și a fost trimisă înapoi la Adjud. Ajunsă aici, testul i-a ieșit din nou pozitiv și a fost retrimisă la Focșani.

Internată la Focşani

„Ieri am externat-o pe mama, de 64 de ani, din Spitalul Județean Focșani. Azi aveam programare la Spitalul Adjud, pentru tratament de recuperare. Acolo i s-a făcut testare pentru COVID, iar rezultatul a fost pozitiv. A fost retrimisă cu ambulanța la spitalul din Focșani, unde testarea pentru COVID a avut rezultat negativ. A fost retrimisă la Adjud, unde rezultatul testării a ieșit, iarăși, pozitiv. Acum se află, din nou, în drum spre Focșani. Mama nu mai poate, abia mai vorbește după atâtea ore petrecute în ambulanță. Nu este posibil așa ceva! Am externat-o ieri sănătoasă și acum abia mai respiră! Nu mai înțeleg nimic, o plimbă salvarea de azi dimineață, de la ora 9, între Focșani și Adjud.”, a declarat fiul femeii pentru Vrancea 24.

CITEŞTE ŞI: SCANDAL Diplomații americani, testați anal în China pentru COVID

În cele din urmă, femeia a fost internată la Focșani unde i s-a făcut un test PCR urmând să se decidă ce se va face în funcție de rezultat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.