Rareş Bogdan şterege pe jos cu funcţionarii publici români: Nu cred că sunt funcționari mai prost pregătiți și mai aroganți decât în România!

Hai la masă cu Rareș Bogdan Rareș Bogdan interzis la Realitatea TV

„Pentru că, din păcate, la noi când intri într-o instituție publică, cu foarte puține contraexemple, parcă ești cel puțin angajat dacă nu direct sluga funcțiomarului public. Asta e o mare problemă în România. Acum o să mă înjure o mulțime de funcționari, dar eu, vă spun, nu cred că sunt funcționari mai prost pregătiți și mai aroganți decât în România! Nu cred!

CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan, atac la Câciu în scandalul OMV: Cineva trebuie să plătească!

Nu vezi asemenea comportamente

Am fost în Germania, am fost în Italia, am fost în Belgia de nenumărate ori, pentru că am și buletin belgian. Stau în Italia. Familia mea stă două luni de zile pe an și vreau sau nu vreau și intru cu ei în contact vara.

Cunosc autoritățile din Grecia, cunoscut autoritățile din Germania. Soacra mea locuiește în America, în Virginia. A plecat din Cluj. Eu n-am văzut nicăieri funcționari publici mai aroganți, mai plini de ei și mai privind cu lehamite omul din față decât românii. N-am văzut! Poate or fi, dar n-am văzut eu”, a declarat, la Cluj Live, Rareș Bogdan, potrivit Bugetul.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.