joi, iulie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRareş Bogdan şterege pe jos cu funcţionarii publici români: Nu cred că...

Rareş Bogdan şterege pe jos cu funcţionarii publici români: Nu cred că sunt funcționari mai prost pregătiți și mai aroganți decât în România!

-

„Pentru că, din păcate, la noi când intri într-o instituție publică, cu foarte puține contraexemple, parcă ești cel puțin angajat dacă nu direct sluga funcțiomarului public. Asta e o mare problemă în România. Acum o să mă înjure o mulțime de funcționari, dar eu, vă spun, nu cred că sunt funcționari mai prost pregătiți și mai aroganți decât în România! Nu cred!

CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan, atac la Câciu în scandalul OMV: Cineva trebuie să plătească!

Nu vezi asemenea comportamente

Am fost în Germania, am fost în Italia, am fost în Belgia de nenumărate ori, pentru că am și buletin belgian. Stau în Italia. Familia mea stă două luni de zile pe an și vreau sau nu vreau și intru cu ei în contact vara.

Cunosc autoritățile din Grecia, cunoscut autoritățile din Germania. Soacra mea locuiește în America, în Virginia. A plecat din Cluj. Eu n-am văzut nicăieri funcționari publici mai aroganți, mai plini de ei și mai privind cu lehamite omul din față decât românii. N-am văzut! Poate or fi, dar n-am văzut eu”, a declarat, la Cluj Live, Rareș Bogdan, potrivit Bugetul.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Medic de la Colentina prins în flagrant când lua şpagă de la un pacient

0
Un medic de la Spitalul Colentina din Bucureşti a fost prins în flagrant în timp ce primea 500 de lei de la un pacient. CITEŞTE ŞI: România – Jocuri de oglinzi, la Festivalul de Film Nowe Horyzonty de la Wroclaw Surse...