Percheziţii de amploare la Primăria Otopeni! Edilul e în funcţie de 26 de ani

Anchetatorii DNA fac percheziții în sediul primăriei Otopeni într-un dosar de mare corupție în care prejudiciul constatat până la acest moment ar fi de peste 35 de milioane de lei.

CITEŞTE ŞI: Anunț important pentru românii care vin din străinătate pe Aeroportul Otopeni: Vor aștepta mai mult bagajele

Ar fi vorba despre contracte de efectuare utilități, precum canalizare, gaze, în cadrul cărora nu s-ar fi efectuat serviciile contractate, conform actelor întocmite.

Astfel, prejudiciul constatat de specialiștii Direcției prin neefectuarea serviciilor contractate ar fi de peste 35 de milioane de lei noi.

Este de menționat că primarul orașului Otopeni se află în funcție din anul 1996 el fiind constat reales ulterior.

Infracţiuni

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2011 – 2017, în legătură cu derularea unor contracte de execuție lucrări.

În cursul zilei de 13 septembrie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare la o instituție publică situată în județul Ilfov”, a anunțat marți, pe pagina oficială Direcția.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here