Crimele de la Caracal. Telefonul Luizei a fost folosit pe WhatsApp

Luiza Melencu, ucisă în timpul unui scandal
Foto: Digi24

Noi informaţii incredibile apar referitor la crimele de la Caracal. Telefonul Luizei Melencu, fata în vârstă de 18 ani, din Dioşti, care ar fi fost răpită şi ucisă de criminalul în serie Gheorghe Dincă, a fost folosit, noaptea trecută, pe WhatsApp.

O colegă de clasă şi prietenă bună a Luizei Melencu a semnalat familiei că în noaptea de miercuri spre joi în grupul de WhatsAapp al clasei a apărut activitate pe contul prietenei dispărute în 14 aprilie, scrie adevarul.ro.

Cand a fost folosit pe WhatsApp telefonul Luizei

Potrivit fetei, la ora 00.56, numărul de telefon al Luizei, respectiv contul de WhatsApp, a ieşit din două grupuri în care se aflau colegii de la liceu. Toţi colegii au rămas uimiţi atunci când au văzut că „Luiza a ieşit” din cele două grupuri.

Telefonul Luizei Melencu, fata în vârstă de 18 ani, din Dioşti, care ar fi fost răpită şi ucisă de criminalul în serie Gheorghe Dincă, a fost folosit pe whatsapp
Sursa: observator.tv

Tinerii au sunat-o pe mama Luizei şi au anunţat-o că telefonul Luizei a fost activ, noaptea trecută, pe WhatsApp, iar contul a fost scos din grupuri.

Colegii au mai explicat că până noaptea trecută, contul de WhatsApp al Luizei nu mai fusese deschis de pe 14 aprilie 2019, dată la care Luiza Mihaela Melencu a dispărut fără urmă.

Citeşte şi: #Caracal Cine îl ține în brațe pe chestorul Buda, „demis” la conducerea Poliției de Frontieră?

Rudele Luizei i-au înştiinţat pe procurorii DIICOT cu privire la ce s-a întâmplat noaptea trecută.

Totuşi, este clar că o persoană a avut acces la telefonul sau cartela Luizei.

Crimele de la Caracal, anchetă în desfăşurare

Luiza Mihaela Melencu a dispărut pe 14 aprilie 2019, atunci când a plecat din comuna Dioşti la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat. Nu a putut să retragă suma şi şi-a anunţat bunicul că se întoarce acasă. A făcut autostopul şi ar fi fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă.

Citeşte şi: Crimele de la Caracal. Evoluţia anchetei cu erori şi piste false

Acesta a recunoscut că a ucis-o pe Luiza şi i-a ars cadavrul într-un butoi, la fel cum a procedat şi cu Alexandra Măceşanu, şi apoi i-a ascuns rămăşiţele într-un sac pe care l-a îngropat într-o pădure din apropiere.

Rămăşiţele au fost găsite de anchetatori, iar în prezent se află la expertiză la Bucureşti.

În dosarul crimelor de la Caracal a fost efectuată, până în prezent, doar expertiza antropologică care a stabilit că rămăşiţele aparţin unei fete cu vârsta între 15 şi 19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu.

Anchetatorii aşteaptă rezultatele testelor ADN pentru a confirma că rămăşiţele aparţin Luizei.

LĂSAȚI UN MESAJ