Comisia şi Consiliul, chemate în Parlamentul European pentru a da explicaţii despre România!

coruptie

Consiliul şi Comisia Europeană au fost chemate în Parlamentul European, pentru a discuta despre aderarea României la spațiul Schengen, anunță eurodeputatul Victor Negrescu.

CITEŞTE ŞI: Soluțiile propuse de europarlamentarul Victor Negrescu pentru ca România să intre în spațiul Schengen

„Săptămână viitoare Consiliul şi Comisia Europeană au fost chemate în Parlamentul European, la inițiativa Grupului social-democrat, pentru a discuta despre aderarea României la spațiul Schengen şi pentru a prezenta care sunt următorii paşi de urmat pentru realizarea acestui obiectiv.”, a transmis, pe Facebook, europarlamentarul Victor Negrescu, vicepreședinte al PSD.

Săptămâna viitoare, decisivă

„Să sperăm că celelalte grupuri politice vor susține demersul”, scrie acesta.

El precizeazăcă tot săptămâna viitoare, Partidul Social Democrat va pune subiectul pe agenda şedinței de pregătire a Consiliului European organizată de stânga europeană cu şefii de stat şi de guvern.

„De altfel, guvernele social-democrate din Germania şi Spania şi ministrul de interne social-democrat din Luxemburg au fost ieri printre cei mai puternici susținători ai României prin intervențiile lor din Consiliul de Justiție şi Afaceri Interne. Nu cedăm! Rămâne de văzut dacă dreapta europeană, din care face parte cancelarul austriac, ne urmează exemplul”, încheie Negrescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here