Copacul cu haine, la Galați. Cetățenii, așteptați să doneze pentru copiii nevoiași!

Copacul cu haine

O nouă ediție a evenimentului Copacul cu haine se va desfășura duminică,  la Galați. Acțiunea va avea loc în Parcul Cloșca, organizatorii urmând să adune haine și alimente donate de gălățeni pentru copiii nevoiași.

Conform regulilor stabilite,  pot fi aduse și haine purtate dacă nu sunt murdare și rupte, fiind  acceptate încălțămintea, rechizitele și alimentele ambalate.

Îmbrăcămintea adusă la Copacul cu haine poate fi și purtată

„Pe 6 octombrie, într-o zi de duminică donăm și aniversăm. strângem haine (purtate, nu avem pretenții să fie noi) de vară-toamnă, pentru copii de toate vârstele și adulți, alimente – conserve, făînă, ulei, zahăr, dulciuri, jucării, rechizite pentru copiii nevoiași. nu primim haine rupte și murdare, jucării rupte și murdare, rechizite care nu pot fi folosite ori alimente expirate. Vă rugăm că hainele/încălțămintea să fie ambalate, iar pe cutii/pungi să scrie ce reprezintă – haine/încălțări fete/femei/băieți/bărbați, mărime (vârstă, dacă este cazul). Nu ambalați hainele/produsele în sacoșe/cutii care se rup. nu primim haine/produse înainte sau după această dată, deoarece nu avem unde le depozita. Vă mulțumim pentru înțelegere. ne vedem pe 6 octombrie, între 10 și 13, în Parcul Cloșca, Intrarea este liberă”, au anunțat organizatorii pe Facebook, respectiv unul din ei, George Alin Radu.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.