PNL o dă iar la-ntors: Acceptă propunerea lui Nicuşor Dan de suspendare a PUZ-urilor! Şedinţă cu scântei

Nicușor Dan

Consilierii generali ai PNL anunță faptul că vor vota orice termen va fi propus de primarul general Nicușor Dan, dar acesta trebuie explicat foarte bine.

Practic, PNL s-a răzgândit din nou și nu țin cu dinții de suspendarea pe doar 3 luni a PUZ-urilor din Capitală, ci vor vota orice termen în care Nicușor Dan și aparatul de specialitate rezolvă problemele PUZ-urilor.

CITEŞTE ŞI: Nicușor Dan distruge proiectul Justiției. Deranj cu Banca Mondială pentru o finanțare de 250 milioane de dolari!

Termenul final stabilit astăzi

Termenul final va fi stabilit în funcție de timpul în care primarul general și aparatul propriu susțin că pot rezolva problema. Noi trebui să explicităm ce se întâmplă în respectiva perioadă: dacă sunt 3 luni, să spunem ce se întâmplă în respectiva perioadă, dacă sunt 6 luni sau 9 luni sau orice alt termen, noi trebuie să spunem ce se întâmplă în prima zi de la suspendare”, arată consilierii generali ai PNL.

Ieri, consilierii PNL ameninţau cu demisia dacă Nicuşor Dan suspendă PU-urile din 5 sectoare pentru o perioadă de 2 ani. Şedinţa CGMB în care se va vota propunerea lui Nicuşor Dan va începe în jurul orei 12.00.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here