A murit femeia lovită pe trecerea de pietoni de către viceprimarul din Predeal

viceprimarul din Predeal

Femeia de 65 de ani spulberată chiar pe trecerea de pietoni de către șeful PSD Predeal, viceprimar al orașului, Marius Mateescu, la sfârșitul anului trecut, a decedat.

Victima, care fusese internată la Spitalul Județean Brașov în stare extrem de gravă, intrase în comă. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

viceprimarul din Predeal

Ziarul Cetățeanul a prezentat în exclusivitate imagini ale cumplitului accident, surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

Viceprimarul din Predeal, Marius Mateescu, conducea mașina primăriei cu mare viteză, așa cum reiese din imagini. Surse apropiate cazului spun că viteza mașinii ar fi fost de cel puțin 80 km/h.

Drumul era drept, trecerea de pietoni era luminată ca ziua, iar femeia era îmbrăcată în haine deschise la culoare, mai mult decât suficient pentru ca orice șofer să o vadă că traversează pe zebră. Ea a fost lovită după ce a trecut de axul drumului pe trecerea de pietoni.

Victima a fost aruncată în aer, iar sacoșile pe care le căra au ajuns pe sensul opus, unde au fost strivite de o altă mașină care trecea prin zonă în acel moment.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here