Vacanțe în Grecia de la 1 euro, oferta zilelor acestea

Vacanțe în Grecia de la 1 euro vacanță în grecia cu primăria

Sejururi în străinătate și bilete de avion pentru copii la 1 euro, dar și circuite “Pe urmele lui Suleyman Magnificul” în Turcia, printre ofertele de la Târgul de Turism

Vizitatorii Târgului de Turism al României, care se desfășoară în perioada 15 – 18 noiembrie la Complexul Expozițional Romexpo din București, pot cumpăra vacanțe pentru vara anului viitor cu reduceri de până la 50% în mai multe destinații, printre care Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia și Bulgaria, precum și litoralul românesc.

Acestora li se adaugă pachete de Revelion în țară și străinătate, circuite în Ucraina, Oman, Israel, Provence, Malta, dar și o serie de oferte inedite printre care sejururi în străinătate și bilete de avion pentru copii la 1 euro, circuite în Turcia “Pe urmele lui Suleyman Magnificul”, programe turistice culinare “Salonic Food” și vacanțe gratuite în Grecia cu autocarul oferite ca bonus celor care își cumpără un sejur cu avionul în această destinație, anunță Christian Tour, cel mai mare operator de chartere din România.

“Pentru românii care vânează vacanțe ieftine, Târgul de Turism din noiembrie este cel mai bun moment pentru a le cumpăra, pentru că ofertele speciale de Early Booking se suprapun cu cele de Black Friday în cazul Christian Tour, care derulează o astfel de campanie începând de joi și până marți, 20 noiembrie, atât la standul agenției de la Romexpo, cât și în cele 40 de sedii din țară și pe site”, precizează Raluca Hatmanu, director de marketing și comunicare Christian Tour.

Vacanțe în Grecia de la 1 euro

Sub sloganul “Greek Friday”, vizitatorii standului Christian Tour pot să-și achiziționeze vacanțe de o săptămână în Grecia la 1 euro, pachet care include 7 nopți de cazare la o vilă, turistul trebuind să achite doar transportul cu autocarul. Tot în Grecia, copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de o săptămână de cazare la 1 euro; și în acest caz, transportul este cu autocarul. Turiștii care optează pentru un sejur la vară în Grecia cu avionul vor primi bonus încă o vacanță într-o destinație elenă, dar cu autocarul.

De Black Friday, și cei care vor să meargă în Turcia în concediu în 2019 vor găsi oferte speciale, putând să-și cumpere pachete de 7 nopți de cazare cu reduceri de 200 de euro pe cameră, în vreme ce turiștii familiști care aleg Antalya pentru concediul din vara viitoare vor fi scutiți de plata biletelor de avion dacă au copii cu vârsta până în 12 ani, pentru că documentele de călătorie costă doar 1 euro, la care se adaugă taxele de aeroport. Tot în Turcia, cei care vor să descopere Cappadocia în 2019 își pot cumpăra vacanța cu doar 75 de euro de persoană plus taxele, sumă din care au asigurate 7 nopți de cazare cu mic dejun în hoteluri de 4 și 5 stele și zbor către Antalya cu plecare din București, Cluj-Napoca și Timișoara.

“Ne așteptăm ca cererile de vacanțe în Antalya să continue trendul ascendent, astfel că, dacă în sezonul 2018 Christian Tour a operat 17 zboruri pe săptămână către această destinație, anul viitor vom crește numărul de avioane charter la 20 pe săptămână. Tot datorită solicitărilor venite din partea turiștilor, și către Egipt vom crește numărul de chartere de la 5 la 8 pe săptămână, din București, Cluj, Timișoara, Iași și Oradea. O noutate în 2019 va fi Tunisia, destinație care revine în catalogul Christian Tour după o pauză, anul viitor urmând a fi operate trei chartere pe săptămână, cu plecare din București, Cluj și Arad”, a adăugat Raluca Hatmanu.

Vacanțele în Egipt au prețuri speciale

Românii care vor să descopere stațiunile egiptene în 2019 vor găsi oferte speciale pe durata Târgului de Turism: reducere de 250 de euro pe cameră la sejururile în Egipt și reducere de 300 de euro pe cameră la vacanțele în Tunisia, la care se adaugă excursii gratuite pe mare sau safari pentru întreaga familie.

La Târgul de Turism, Christian Tour lansează și noul catalog de circuite culturale cu avionul sau autocarul, care cuprinde peste 200 de programe de circuit în toată lumea, în destinații precum Ucraina, Oman, Malta, India-Nepal, Uzbekistan, Mexi, precum și circuite inedite în Turcia “Pe urmele lui Suleyman Magnificul”, programe turistice culinare “Salonic Food” și circuitul “Bohemian Rhapsody”, care include un concert pentru pian de Chopin în Varșovia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here