Voltaj, pe locul 22 în finala Eurovision 2015, potrivit caselor de pariuri. Cine e pe primul loc

finala Eurovision 2015Trupa Voltaj, care va reprezenta România în finala Eurovision 2015 de sâmbătă de la Viena, se situează pe locul 22 într-un clasament al mai multor case internaţionale de pariuri, care îl dau câştigător pe reprezentantul Suediei, Måns Zelmerlöw.

Potrivit site-ului eurovisionworld.com, citat de Mediafax, care prezintă cotele a zece case de pariuri pentru finala Eurovision 2015, favorita la câştigarea competiţiei din acest an este Suedia, care este reprezentată de cântăreţul Måns Zelmerlöw, cu melodia „Heroes”. Acesta are o cotă de 2,35 să câştige finala Eurovision 2015, potrivit casei de pariuri Unibet.

Pe locul al doilea în finala Eurovision 2015 se situează reprezentanta Rusiei, Polina Gagarina, cu melodia „A Million Voices” (cotă de 4,5). Locul al treilea este ocupat de reprezentanţii Italiei, trupa Il Volo, cu melodia „Grande Amore”.

Topul zece al favoriţilor la câştigarea finalei Eurovision este continuat de: Australia, Estonia, Belgia, Serbia, Norvegia, Azerbaidjan şi Slovenia. Reprezentanta României, trupa Voltaj, cu melodia „De la capăt/All Over Again”, se situează pe locul 22, având o cotă de 126 în finala Eurovision 2015, potrivit caselor de pariuri Unibet, Bet365 şi Coral, şi o cotă de 101 la alte case de pariuri, precum Boyle Sports, Sky Bet şi Betway.

România este urmată în acest clasament al caselor de pariuri de Armenia, Austria, Germania, Polonia şi Muntenegru, aceasta din urmă fiind pe ultimul loc, 27, cu o cotă de 251, conform Unibet.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here