Salonul Național al Vinului, VINTEST, la Sala Palatului. Tombolă cu premii în vin

VINTESTPeste 6.000 de vizitatori sunt așteptați între 24 și 26 octombrie sunt așteptați la Salonul Național al Vinului, VINTEST. Anul acesta, la eveniment sunt invitați atât producători autohtoni cât și producători din Germania și Ungaria.

Ediția din acest an este dedicată Campaniei Iubesc vinul Românesc, care s-a desfășurat în toate zonele viticole ale țării, pe o suprafață de peste 2.500 de km, cu precădere în zona Dealu Mare-Vrancea. Scopul campaniei constă în promovarea vinurilor românești, a cramelor ca destinații turistice, a profesioniștilor din industria vinului, precum și a producătorilor de utilaje de viticultură și vinificație.

La VINTEST 2014 vizitatorii vor avea ocazia să deguste vinuri în compania celor mai buni somelieri și oenologi, să interacționeze direct cu reprezentanții companiilor producătoare de utilajepentru industria viticolă. La ediția din acest an a salonului participă 15 producători de vinuri și invitați internaționali din Germania și Ungaria.

Potrivit organizatorilor, vizitatorii vor beneficia zilnic de premii în vin. Duminică, 26 octombrie, va fi anunțat marele câștigător al tombolei Cumperi bilet la VINTEST, care poate câștiga greutatea sa în vin. Biletul costă 20 de lei și poate fi achiziționat la intrare. În prețul biletului este inclus un pahar de vin inscripționat cu sigla evenimentului.

În cadrul evenimentului VINTEST se va desfășura și Cupa Bucureștiului în Arta Culinară organizată de Asociația Bucătarilor și Cofetarilor din Turism, o asociație non-profit al cărei istoric se întinde pe parcursul a 43 de ani. În acest an, după-amiaza zilei de vineri, 24 octombrie, va fi dedicată reprezentanților Horeca, momentul fiind marcat printr-un seminar susținut de invitatul Juan Mendiola, expert degustător OIV (Organizația Internațională a Viei și Vinului).

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here