Cristian Popescu-Piedone: Maşinile abandonate din Sectorul 4 vor fi ridicate de Poliţia Locală

Mașinile abandonateMașinile abandonate pe domeniul public în Sectorul 4 al Capitalei vor fi ridicate, începând de luni, de Poliția Locală.

„Începând de luni, din dispoziția primarului Cristian Popescu-Piedone, Poliția Locală Sector 4 va demara activitatea de ridicare a autoturismelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public, care ocupă abuziv trotuarele și locurile de parcare”, a anunţat Primăria Sectorului 4.

Se va acționa pe zone, în special pe baza sesizărilor primite din partea cetățenilor și verificate în teren de polițiștii locali, care au lăsat somații pe respectivele caroserii, anunțând proprietarii că au obligația să ridice respectivele vehicule de pe domeniul public.

„Așa este în toate țările civilizate și ne-am dorit alinierea la reglementările care impun respectul față de cetățean, de drepturile acestuia și de normele de conviețuire socială. Adresez un apel proprietarilor care și-au uitat mașinile nefuncționale în parcări sau în zone de trafic pietonal să dovedească simț civic și să treacă la eliberarea domeniului public, în caz contrar vom demara noi, ca autoritate locală, procedura de ridicare”, a declarat primarul Cristian Popescu-Piedone.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here