luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPoliţiştii merg la Comisia Europeană: Când mă pensionez, devin rezervist. Dacă se...

Poliţiştii merg la Comisia Europeană: Când mă pensionez, devin rezervist. Dacă se întâmplă ceva cu țara, dacă vine vecinul din est peste noi, sunt chemat sub arme!

-

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) din Ministerul de Interne a protestat, miercuri, în fața Parlamentului. Sindicaliștii din Poliția Română au cerut scoaterea pensiilor militare din PNRR.

CITEŞTE ŞI: Polițiștii de penitenciare protestează din cauza reformei pensiilor militarilor: „Bruxelles-ul ne transformă în cobaii Europei”

Astăzi SNPPC va protesta în fața sediului Comisiei Europene din București, a dezvăluit, pentru Bugetul.ro, Vasile Zelca, președintele SNPPC.

Populism

Vasile Zelca a explicat, pentru Bugetul.ro, că nu se poate pune semnul egal între civili și militari, acuzând un partid din Opoziție că dă dovadă de „un populism deșănțat”.

„Eu, când mă pensionez, devin rezervist. Dacă se întâmplă ceva cu țara, dacă vine vecinul din est peste noi, sunt chemat sub arme”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...