Codrin Ștefănescu dă mesaj la sentiment ce vrea prin șefia PSD

Codrin Ștefănescu ține aprinsă flacăra războiului

Codrin Ștefănescu dă mesaj la sentiment anunțând că își depune candidatura pentru funcția de secretar general al partidului. 

„Astăzi, 25 iunie a.c., la ora 12.30, la sediul PSD din Băneasa, îmi depun candidatura pentru funcția de secretar general al partidului.
Mă cunoașteți! Și cu bune și cu rele. Indiferent ce se spune sau se poate inventa despre mine, am fost permanent și necondiționat alături de partid, de liderii județeni, de primari, de consilierii județeni și locali.
Eu sunt Codrin Ștefănescu. Am foarte mulți prieteni și parteneri care nu m-au trădat niciodată și care cred în mine. Uneori sunt dificil, dar toate acțiunile mele sunt pentru binele partidului. Îmi pun tot sufletul pentru voi și pentru PSD.
Neapărat trebuie să ne trezim și să ne recuperam electoratul. Să câștigam alegerile prezidențiale, locale și parlamentare. Să fim consecvenți și loiali credințelor noastre. Mai mult ca niciodată, acum trebuie să fim uniți. Să fim români și să luptăm pentru România! Trebuie să fim echipă, indiferent de interesele personale.
Nu am avut funcții publice în ultimii ani. Nu am cerut și nici nu îmi doresc așa ceva. Vreau să fiu parte a redefinirii și reînvierii acestui partid, necondiționat. Pentru toate eforturile pe care le-ați făcut în ultimii ani, pentru zilele și nopțile nedormite în campaniile electorale, pentru că uneori v-ați neglijat viața personală și familiile, mă înclin în fața voastră. Pentru că voi faceți diferența. Voi stabiliți liderii care dau sens acestui partid. Să avem înțelepciunea să alegem corect în acest moment de cotitură vitală pentru partid. Din nou, să îl ducem împreună pe drumul succesului!
Vă cer să priviți în jurul vostru, să vedeți ce se întâmplă și să votați așa cum vă dictează conștiința și sufletul. Funcțiile și guvernările sunt trecătoare, dar putem lăsa în urma noastră ceva cu adevărat important pentru România.
Nu uitați că voi sunteți baza partidului! PSD trăiește prin noi toți. Vă cer șansa să facem echipă și să fim puternici împreună!”, a transmis Codrin Ștefănescu.

Dăncilă parcă nu prea l-ar vrea în conducerea PSD

Premierul Viorica Dăncilă nu prea pare fericită cu alegerea lui Codrin Ștefănescu de a dori să fie secretar general al partidului.

„Este opinia lui. Vom discuta la întâlnirea pe care o avem despre profilul pe care trebuie să îl aibă viitoarea conducere, pentru că este important să ne pliem şi pe ceea ce vor oamenii”, a spus Dăncilă.

Potrivit ei, toţi cei care vor să candideze trebuie să beneficieze de această oportunitate, iar dacă majoritatea va decide că trebuie introduse în statutul partidului criterii de integritate, atunci aşa se va întâmpla.

Cu câteva zile înainte, Codrin Ștefănescu le mulțumea colegilor pentru susținerea pe care i-o acordă. „Le mulţumesc colegilor mei din Organizaţia PSD Sector 1! Astăzi (vineri – n.r.) au votat o rezoluţie privind susţinerea candidaturii mele la funcţia de secretar general PSD! Am spus da şi voi intra în competiţie la congres. Sperăm cu toţii la o competiţie corectă, colegială şi în folosul PSD! Să fim uniţi, curajoşi şi loiali unor principii pentru care am fost votaţi de milioane de romani. Doamne ajută!”, a scris Ştefănescu pe Facebook.

Codrin Ştefănescu a mai deţinut funcţia de secretar general al formaţiunii. La congresul PSD, care urmează să aibă loc pe 29 iunie, vor fi aleşi preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general.

În momentul de față, în PSD pare că este un război tăcut  pentru conducerea partidului, iar premierul Dăncilă dă impresia că ar vrea să scape ușor-ușor de toți cei care l-au susținut pe Liviu Dragnea. Face asta pentru a „curăța” imaginea partidului după ce acesta a suferit o lovitură vrea la alegerile europarlamentare, dar și după ce fostul lider al PSD, Liviu Dragnea a fost condamnat și băgat la închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ