Alegeri prezidențiale: Buletinele de vot, predate până în 27 octombrie tuturor prefecturilor

Buletinele de votZece judeţe au primit deja buletinele de vot, în această săptămână vor ajunge şi în celelalte judeţe, iar în 27 octombrie, ultimele care vor prelua materialele necesare votării vor fi prefecturile din Bucureşti şi Ilfov. Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Ministrul Gabriel Oprea a precizat că în cursul zilei de luni au primit buletinele de vot şi tabelele electorale prefecturile judeţelor Arad, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Caraş-Severin, Iaşi, Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Suceava.

Oprea a mai spus că, până la sfârşitul săptămânii, materialele pentru alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie vor ajunge în aproape toată ţara, transmite Mediafax.

Prefecturile din Bucureşti şi Ilfov vor fi ultimele care vor prelua materialele necesare votării, în 27 octombrie urmând să le fie predate aproximativ 2,3 milioane de buletine de vot.

Ministrul Afacerilor Interne le-a solicitat prefecţilor ca, în perioada următoare, să asigure toate condiţiile necesare pentru funcţionarea celor 18.550 de secţii de votare care vor fi deschise la nivel naţional.

Pentru alegerile prezidenţiale, care vor avea loc în 18.550 de secţii de votare din ţară şi 294 în străinătate, au fost tipărite 20.745.068 de buletine de vot şi au fost pregătite 94.220 de ştampile cu menţiunea „Votat”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.