Haos în piețele din Sectorul 4: nu se mai colectează banii de la tarabe, iar comercianții sunt amenințați

Sectorul 4Piețele din Sectorul 4 al Capitalei riscă să fie paralizate: încasările au scăzut brusc, iar comercianții sunt terorizați. Mai mult, creditul luat de Primărie pentru reabilitarea termică a blocurilor riscă să nu mai fie achitat, administraţia sectorului fiind în situația de a i se bloca conturile.

La adresa redacției Cetateanul.net, mai mulți comercianți au depus sesizări în care se plâng că li se pun piedici din partea unor angajați ai Administrației Piețelor, taxele sunt luate haotic, iar condițiile oferite sunt precare. Aceștia amenință că vor ieși în stradă, dacă nu vor fi lăsați să facă comerț civilizat.

Veniturile au scăzut in ianuarie 2016, față de ianuarie 2015 cu aproximativ 120 de milioane pe lună, potrivit datelor obținute de reporterii Cetățeanul.net. Astfel, dacă în perioada 1-30 ianuarie 2015 s-au colectat 77.847 de lei, în perioada 1-30 ianuarie 2016 au fost încasaţi 66.168 de lei.

Clanul sportivilor face legea în Sectorul 4

Comercianții acuză că pe holurile Administrației Piețelor sunt fețe dubioase și cu ceafa lată. Potrivit unor surse din rândul consilierilor, implicaţi în tot haosul care s-a creat ar fi membrii Clanului Sportivilor, ajutați de consilierul local Puiu Florian, un cunoscut prin cercurile de interlopi, dar și de Ciprian Nanu, coordonatorul piețelor, un fel de director peste toate tarabele, care nu poate fi trecut în acte cu această titulatură pentru că nu are studii superioare, deci nu poate ocupa o funcţie de conducere (update acesta a demisionat între timp). Aceştia vor să pună monopol pe cele patru pieţe din Sectorul 4: Sudului, Progresului, Covasna şi Apărătorii Patriei. Din toate afacerile necurate, cei care vor suferi vor fi tot bucureştenii, care vor fi nevoiți să scoată din buzunar sume mai mari când pieţele vor fi controlate de interlopi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here