Cîţu vede numai lapte şi miere de Ziua Naţională: PNL a transformat România într-o ţară prosperă!

Președintele PNL, Florin Cîţu, transmite în mesajul de Ziua Națională că eroii de azi sunt medicii și antreprenorii, dar și românii care muncesc.

Președintele Senatului susține că PNL modernizează România, însă ulterior afirmă că există o singură Românie, „în aceste vremuri complicate”.

CITEŞTE ŞI: Reguli pentru Parada de 1 decembrie

„La 1 decembrie sărbătorim istoria, eroii neamului, moștenirea și libertatea noastră. În urmă cu 103 ani, la Alba Iulia, părinții fondatori ai României Mari ne-au lăsat cea mai importantă misiune: să ducem mai departe România unită.

Azi, eroii noștri sunt medicii, antreprenorii, liderii care revoluționează și gestionează companii, dar mai ales fiecare român care muncește zilnic în țară și peste hotare.

Partidul Național Liberal transformă România într-o ţară modernă și prosperă. Am convingerea că acest lucru se va realiza doar prin aplicarea principiilor liberale: reforme, investiții și susținerea prin orice mijloace a capitalului privat și a inovației. Doar așa vom ajunge să avem o Românie puternică, țara pe care și-au dorit-o înaintașii noștri la 1918.

Onorăm istoria și eroii de azi. Dar, cel mai important, în aceste vremuri complicate, este să ne amintim că există o singură Românie! O Românie unită sub valori și principii democratice.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here