VIDEO Incendiu la Aeroportul Otopeni. Aproape 600 de oameni, evacuați din cauza fumului gros

Incendiu Otopeni, sursa: Google
Incendiu Otopeni, sursa: Google

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţă, la un fast-food din terminalul „Plecări” de pe aeroportul Otopeni. Reprezentanţii Aeroportului au transmis că în zona de îmbarcare se aflau aproximativ 2.300 de persoane, iar pompierii au evacuat 590 de persoane.

Potrivit  Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), în momentul incidentului, în zona de îmbarcare erau 2.300 de pasageri, fiind evacuaţi din zona de restaurante aproximativ 590 de pasageri. Ei au fost mutaţi temporar într-o zonă apropiată, unde nu era fum.

”S-au constituit echipe de cautare-salvare si pentru evacuarea persoanelor catre zona parterului. A fost identificat locul focarului. Acţionează trei autospeciale de stingere, 2 SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

sursa video: Marian Ionescu, FB

Reprezentanții Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti au anunțat că incendiul s-a produs din cauza unei hote de evacuare situată pe o terasă din zona de îmbarcare.

„Hota asigura evacuarea aerului viciat de la unul dintre restaurantele din zona «Food court». În acest moment se fac verificări în teren pentru a se stabili cauza incendiului”, a transmis CNAB.

Traficul se desfăşoară normal.  

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here