Un microbuz care transporta muncitori s-a răsturnat. Zece persoane au ajuns la spital

Accident grav pe DN 1, la Movila Vulpii, județul Prahova. Un microbuz care transporta muncitori s-a răsturnat, după ce ar fi lovit un parapet. În urma impactului, zece persoane au fost transportate la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc miercuri dimineața pe DN1 Ploiești – Câmpina în localitatea Movila Vulpii, la kilometrul 70.

Microbuzul în care se aflau 14 persoane a intrat într un parapet şi s-a răsturnat, toţi ocupanţii reuşind că iasă afară din autovehicul.

La faţa locului au ajuns un echipaj de stingere, unul de descarcerare, trei de prim-ajutor şi o autospecială de transport victime multiple.

Potrivit ISU Prahova, zece persoane au fost transportate la spital cu diferite leziuni, iar patru au refuzat transportul la spital.

Centrul Infotrafic informează că circulaţia rutieră a fost reluată, pe un fir, alternativ, în ambele sensuri, pe DN 1 Ploiești – Câmpina, în localitatea Movila Vulpii(km. 70), judeţul Prahova, unde a avut loc un eveniment rutier(un autobuz s-a răsturnat pe suprafața de rulare.

Se estimează ca în aproximativ, 20 de minute traficul să fie reluat, în condiții normale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here