Sfântu Gheorghe: Peste 1.000 de locuri de muncă datorita investițiilor administratiei locale

Antal Arpad

Peste 1.000 de oameni din Sfântu Gheorghe au locuri de muncă datorită investiţiilor publice făcute în ultimii ani de autorităţile locale, a declarat joi, primarul municipiului Antal Arpad, informează Portalul Național de Administrație Publică.

Antal Arpad
Antal Arpad

Potrivit acestuia, majoritatea investiţiilor sunt sau au fost realizate de firme locale, ori care lucrează în subantrepriză, şi care au angajat localnici. Primarul a amintit, printre acestea, parcul industrial care se construieşte la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe, fostul cinematograf “Arta” care urmează să fie reabilitat, stadionul mic din Cartierul Simeria unde au început lucările de extindere şi modernizare, amplul proiect de reabilitare a reţelei de apă şi canalizare din oraş, precum şi repararea drumurilor.

“Cu siguranţă suntem cel mai mare angajator, cu siguranţă. Eu am făcut un calcul şi pot să spun că peste 1.000 de familii din municipiul Sfântu Gheorghe au venituri datorită investiţiilor publice făcute în ultimii şase ani de Consiliul local şi Consiliul Judeţean”, a declarat primarul Antal Arpad.

El a menţionat că acest lucru se reflectă şi în bugetul Primăriei, încasările din impozitul pe venit fiind în creştere. “A crescut volumul salariilor date în municipiul Sfântu Gheorghe cu 30% faţă de anul 2008”, a afirmat Antal Arpad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here