Senator din Galați, suspect de Covid-19, a intrat în autoizolare

sursa: Facebook, Nicoale Marin

Senatorul Pro România, Nicolae Marin, suspect de infecţie cu COVID-19, a anunţat că s-a autoizolat, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Politicianul este candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean și anunțat că momentan și-a suspendat toate activitățile electorale.

Senatorul gălățean și-a făcut testul Covid și acum așteaptă rezultatele.

„În cursul zilei de ieri, 17 septembrie, am fost anunțat că a fost confirmată pozitiv la testul COVID-19 o persoană cu care am fost contact direct în cursul zilei de luni. Având în vedere situația de fapt am decis să mă programez pentru efectuarea testului COVID și să mă autoizolez până la primirea rezultatului testului. Înțelegând pe deplin implicațiile ulterioare am decis să suspend toate acțiunile electorale din perioada următoare până când voi primi rezultatul testului pe care îl voi face public. Îi asigur pe toți cei care sunt alături de mine în această perioadă că sănătatea lor și a familiilor lor este mult mai importantă și de aceea consider că măsura autoizolării este primul pas care trebuie făcut într-o astfel de situație”, a transmis senatorul Nicolae Marin.

Senatorul Nicolae Marin este preşedintele Organizaţiei Judeţene Pro România Galaţi şi candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here