Se mărește tabăra contestatarilor. Liderul PSD Brăila spune că ar fi dorit ca partidul să aibă alt candidat la alegerile prezidențiale

sursa : Google
sursa : Google

Candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale din luna noiembrie nu este văzută cu ochi buni de unul dintre liderii PSD din Brăila. Marian Dragomir, șeful organizației municipale PSD și primarul orașului Brăila, susține că formațiunea din care face parte ar fi obținut mai multe voturi dacă nu ar fi desemnat-o pe Viorica Dăncilă drept candidat. În plus, social democratul brăilean spune că partidului îi lipsește competiția internă ceea ce ar fi adus un aer proaspăt formațiunii politice.

Declarațiile lui Marian Dragomir au apărut în contextul în care luna aceasta membrii PSD sunt convocați să valideze candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale. Primarul orașului Brăila a anunțat că nu va participa la congres deoarece va fi plecat în concediu.

„Din păcate, ceilalți contracandidați ai doamnei Dăncila s-au retras. Eu mi-aș fi dorit ca PSD să aibă mai mulți candidați din care să îl poată selecta pe cel mai bun, cel care aduce cele mai multe voturi. A fost o singură opțiune. Dacă am fi avut mai mulți candidați, ne întâlneam în organizație pentru a decide pe care îl susținem, astfel încât să nu conteze funcția pe care o deține în momentul de față o persoană, ci numărul de voturi pe care îl poate atrage. Consider că există candidați care pot atrage un număr mai mare de voturi. Cred ferm că scorul PSD la prezidențiale ar fi mai bun cu un alt candidat decât Dăncila. Sunt convins că scorul PSD ar fi mult mai mare cu un alt candidat. Am spus-o și în interiorul organizației. Cu siguranță sunt persoane în PSD care ar lua mai multe voturi”, declarat primarul orașului Brăila, Marian Dragomir, potrivit debrăila.ro.

Congresul PSD în care partidul de guvernământ va valida candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale va fi organizat peste două săptămâni.

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here