Primar mort după ce s-a infectat cu COVID-19. El era nevaccinat

FOTO: fernandozhiminaicela/Pixabay.com
FOTO: fernandozhiminaicela/Pixabay.com

Primarul comunei Stăneşti, Ionel Michiu, a decedat, vineri dimineaţa, la un spital de boli pulmonare din judeţ. El era internat de două zile cu o formă severă a infecţiei cu SARS-CoV-2, au anunţat reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea.

Potrivit DSP, primarul din Stăneşti era nevaccinat şi a fost testat pozitiv în urmă cu aproximativ două săptămâni.

„Bărbatul în vârstă de 61 de ani s-a prezentat pe data de 3 octombrie în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, unde i s-a făcut un test rapid, care a fost pozitiv. A primit reţetă pentru tratament la domiciliul. În data de 9 octombrie, bărbatul a revenit la UPU şi, pentru că avea afectare pulmonară, a rămas sub supravegherea medicilor de aici până pe data de 13 octombrie, când a fost transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Mihăeşti, pe sursă de oxigen. Din păcate, pe data de 15 octombrie a fost declarat decedat. Avea comorbidităţi. Hipertensiune arterială şi diabet zaharat de tip II”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Vâlcea, Amelia Piţiga.

Ionel Michiu era la al patrulea mandat de primar, din partea Partidului Naţional Liberal (PNL), potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here