Medic rezident din Cluj-Napoca, reținut preventiv  pentru că a agresat sexual un băiat de 12 ani

FOTO: valelopardo/Pixabay.com
FOTO: valelopardo/Pixabay.com

Un medic rezident din Turda, care își desfășoară activitatea în municipiul în Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv. El este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală, victima acestuia fiind un băiat de 12 ani.

Medicul rezident a absolvit UMF ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 2021. El a fost vicepreședinte pe Relații Interne la Organizația Studenților Mediciniști din Cluj, Project Coordinator CORD și cenzor la aceeași organizație, potrivit g4media.ro.

Medicul a contestat decizia arestării preventive, aceasta judecându-se la Tribunalul Târgu Mureș, vineri, 17 iunie 2022.

”În baza art. 226 alin. 1 Cod Procedură Penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, şi raportat la art. 223 alin. 2 Cod Procedură Penală coroborat cu art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului PH, cercetat pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, fapte prev. şi ped. de art. 375 alin. 1 C.pen. şi unei infracţiuni de agresiune sexuală”, se arată în sentință.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.