Fostul primar al Iașiului Gheorghe Nichita confirmă lista celor 15 pomenită de Marian Vanghelie

Gheorghe Nichita

Fostul primar al Iașiului Gheorghe Nichita confirmă spusele lui Marian Vanghelie, potrivit căruia ar fi existat o listă de 15 persoane din PSD care ar fi trebuit arestate la ordinul lui Victor Ponta.

„Această listă a existat cu siguranță”, a spus Gheorghe Nichita la Antena 3, adăugând că știa de legăturile lui Victor Ponta cu George Maior. În schimb, Gabriel Oprea spune că „nimc nu este adevărat”.

Marian Vanghelie, fost lider în PSD, a declarat că fostul premier Victor Ponta, Ilie Sârbu şi fostul director SRI, George Maior, au stabilit lista celor 15 persoane din partid care trebuie arestate, deoarece erau „incomode”, atât pentru Ponta, cât pentru sistem.

Gheorghe Nichita a declarat joi la Antena 3 că în sediul DNA i s-a oferit un târg: să toarne trei lideri din PSD sau un ministru greu. Fostul primar al Iașiului a mai spus că fabricarea dosarelor este o practică unitară. „În sediul DNA mi s-a oferit un târg. (…) Mi s-a cerut în primul rând să recunosc. Apoi mi-a spus că dacă vreau să colaborez trebuie să recunosc faptele de care ei mă acuzau și să le dau câteva date despre partid, cum s-au finanțat campaniile, despre Victor Ponta, cumnatul lui Victor Ponta, Liviu Dragnea, Olguța Vasilescu și mi s-a mai sugerat un ministru, că noi suntem DNA central”, a spus Gheorghe Nichita.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.