Constanţa: Ramona Mănescu ar putea candida la primărie din partea liberalilor

PNL Constanţa ar putea să o trimită în cursa pentru Primăria Constanţa de anul viitor pe Ramona Mănescu. Ea a admis că este dispusă să participe la competiţia internă pentru desemnarea candidatului dacă şi colegii săi o consideră pentru această funcţie, scrie Adevărul.

Ramona Manescu
Ramona Mănescu

Ramona Mănescu a declarat că doreşte să sprijine echipa PNL de la Constanța pentru ca aceasta să câştige nu doar Primăria Constanţa, dar şi preşedinţia Consiliului Judeţean.

“Sprijin o echipă care de mult timp se străduieşte să schimbe modul cum se face politică şi administraţie în Constanţa. În ceea ce priveşte o eventuală participare în alegeri în primul rând hotărârea aceasta o ia Biroul şi doar în baza unor sondaje care vor fi făcute. Dacă Biroul va considera că sunt una dintre persoanele care ar trebui să intre sigur că voi accepta acest lucru şi voi intra în cursa internă”, a afirmat Ramona Mănescu.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a declarat că persoanele care vor să candideze pentru Primăria Constanţa se înscriu mai întâi într-o cursă internă în interiorul formaţiunii, iar cel mai bine plasat va fi candidatul PNL la alegerile locale de anul viitor. Desemnarea celui mai bun candidat va fi făcută în urma a două sondaje de opinie, unul care urmează să fie realizat în luna mai.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here