Zona Zăbrăuți se civilizează. Primăria Sectorului 5 a început ample lucrări de modernizare

Primăria Sectorului 5 anunță ample lucrări în zona Zăbrăuți. „Mondernizare până la scara blocului, în Sectorul 5”, anunță reprezentanții primăriei.

„Primăria Sectorului 5 a început implementarea unui nou concept de modernizare a sectorului. Astfel, în zona Zăbrăuți, o zonă care a fost evitată în ultimii 30 de ani de toți primarii anteriori, administrația Primăriei Sectorului 5 face ca imposibilul să devină posibil!Aici, infrastructura rutieră și pietonală se bucură de acum de noi standarde de calitate: s-a turnat asfalt nou pe stradă și pe trotuare, s-au montat limitatoare de viteză pentru o bună siguranță rutieră și s-au instalat popici antiparcare pentru a descuraja percarea ilegală, în locuri care perturbă traficul.

De asemenea, pentru a le ușura situația șoferilor când ajung acasă, Primăria Sectorului 5 a amenajat 170 de platforme de parcare de reședință. După cum observăm, civilizația a ajuns acum în zona Zăbrăuți chiar până la scara blocului, aici fiind reamenajate integral grădinile de bloc aferente imobilelor de locuințe pe o suprafață de aprox.4000 mp, cu semințe de gazon plus garduri de protecție a zonelor verzi”, transmite Primăria Sectorului 5.

Totodată, au fost plantați zeci de arbori și arbuști, noua amenajare fiind pusă în valoare prin refacerea sistemului de iluminat public în întreaga zonă. Tot aici, locuitorii zonei se pot bucura de un nou loc de joacă și un nou teren de sport dotat cu echipamente multifuncționale pentru fotbal și baschet, prin care cetățenii Sectorului 5 sunt încurajați să petreacă timp de calitate și să facă mișcare în aer liber.Primăria Sectorului 5 nu i-a uitat nici pe iubitorii de animale de companie pentru care a fost amenajat un loc special unde patrupedele se pot juca în voie.

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here