(VIDEO) Preot, filmat în timp ce își agresa în public soția

sursa foto: Biserica Ortodoxa Romana
sursa foto: Biserica Ortodoxa Romana

Preotul Alexandru Palur din Bacău a fost filmat în timp ce își agresa soția pe o stradă din centrul orașului. În imagini se observă cum bărbatul o îmbrâncește pe femeie, în timp ce ea își ține copilul în brațe, potrivit .libertatea.ro.

Preotul a reacţionat pe Facebook

Imaginile cu preotul Alexandru Palur au fost făcute publice pe Facebook, dar și de publicaţia locală bacău.net.

„Aș vrea să îmi cer iertare în fața tuturor pentru ieșirea mea de mai devreme. Recunosc că nu am niciun fel de scuză a modului în care am procedat. Nu aș vrea să mai văd cum este denigrată imaginea Bisericii și a preoților din cauza mea. Aș vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om.

Dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul. În acest moment, soția este bine acasă alături de copil. Situația s-a calmat din toate punctele de vedere. Iar după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent. În viața omului se mai întâmplă că încărcătura emoțională.

Stresul cotidian și oboseala să ia amploare din ambele părți și fără răbdarea de a rumega faptele luăm decizii pripite precum am luat și eu. Iar îndrăznesc să îmi cer iertare în fața tuturor. Sper că în timp să mă și iertați”, a scris preotul Alexandru Palur pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here