Un lider al partidului de guvernământ îl îndeamnă pe primarul Robert Negoiță să scandeze ”PSD – ciuma roșie”

Robert Negoiță

Un deputat PSD cu mare expunere mediatică i-a transmis pe Facebook primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, vicepreşedinte al partidului, să strige „M..PSD!” şi „PSD – CIUMA ROŞIE!” dacă simte nevoia să protesteze în Piaţa Victoriei.

„Mergeţi, domnule Negoiţă, în Piaţa Victoriei dacă aşa simţiţi, e în regulă. Şi nu uitaţi să strigaţi şi <PSD – CIUMA ROŞIE!>, chiar dacă e slogan nazist. Strigaţi împotriva <ticăloşilor> şi ziceţi chiar aşa – ia uite ce idee nemaipomenită: <M..PSD!>. Merge, mai ales că-mi ziceţi în epistolă că dvs. NU sunteţi <primar PSD>…”, a scris pe Facebook deputatul PSD Liviu Pleşoianu.

Acesta i-a mai transmis lui Robert Negoiţă, primar al Sectorul 3 şi vicepreşedinte PSD, să nu uite că şi cetăţenii care nu protestează sunt tot români. „Când îmi transmiteţi că <cetăţenii care protestează în Piaţa Victoriei sunt români>, să nu uitaţi să îmi transmiteţi în acelaşi timp şi că cetăţenii care NU protestează în Piaţa Victoriei sunt tot români. Cu alte cuvinte, în viitoarele dumneavoastră discursuri, aştept cu maxim interes să vă aud vorbind şi despre cei care au cu totul alte opinii faţă de cei care protestează în Piaţa Victoriei. Pentru că, deşi poate vi se va părea surprinzător, şi cei care NU protestează sunt tot români. Ba chiar – dacă mă înşel, vă rog să mă corectaţi! – printre cei care NU protestează în Piaţa Victoriei sunt mult mai mulţi dintre cei care v-au votat pe dvs. primar decât se regăsesc printre cei care protestează în Piaţa Victoriei…”, a menţionat Pleşoianu.

Deputatul PSD a adăugat că în politică nu ai voie să nu-i aperi pe cei care te-au ales într-o funcţie. „Da, domnule Negoiţă, trebuie să îi reprezentăm pe toţi românii. Dar asta nu înseamnă că nu venim, în politică şi la alegeri (oricare ar fi ele), cu un program, cu o viziune, cu un set de propuneri. Sigur că trebuie să urmăreşti binele tuturor, dar eşti votat de cine eşti votat tocmai pentru că alegătorii tăi aderă la ceea ce propui, se simt aproape de ceea ce spui, au un set de valori comun. Te aleg pe tine şi nu pe altul pentru că ei chiar cred în ce spui. Şi atunci NU AI VOIE, măcar din elementar bun-simţ, să nu îi reprezinţi ŞI pe cei care te-au ales, mai ales atunci când ceilalţi le adresează cuvinte grele!…Am o curiozitate, stimate domn: dumneavoastră chiar nu cunoaşteţi principalele două… sloganuri ale celor pe care observ că îi discriminaţi pozitiv în relaţie cu cei care v-au ales? Să nu ştiţi oare dumneavoastră, domnule Negoiţă, că cei din Piaţa Victoriei strigă cel mai des: „MU.E PSD” şi „PSD – CIU.A ROŞIE”!? Nu ştiaţi asta? N-am fost în ultimele luni, simultan, pe aceeaşi planetă, domnule primar PSD de la Sectorul 3?”, a scris Liviu Pleşoianu.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, vicepreşedinte al PSD, a scris vineri, pe Facebook, că simte uneori nevoia să iasă să protesteze în Piaţa Victoriei din cauza lipsei transparenţei în cheltuirea banului public şi a lipsei unui cadru legislativ coerent şi clar. „Constat că declaraţia pe care am făcut-o recent, referitor la românii care protestează în Piaţa Victoriei şi despre care spuneam că sunt în stradă fiindcă unii ticăloşi nu îşi fac treabă sau nu şi-o fac aşa cum ar trebui, a trezit şi interesul unui prezidenţiabil, mai precis al domnului Liviu Pleşoianu. Am citit opinia dumnealui şi vreau să îi răspund, cu atât mai mult cu cât, domnia să se doreşte Preşedintele ţării, deci reprezentantul tuturor românilor. Stimate domnule Plesoianu, cetăţenii care protestează în Piaţă Victoriei sunt români. Adică tocmai oamenii cărora va doriţi să le fiţi Preşedinte. În calitate de primul om al unui stat, aşa cum vreţi să ajungeţi, sarcina dumneavoastră este să îi reprezentaţi echidistant şi corect pe toţi cetăţenii respectivului stat. Mai mult, să nu semănaţi ură şi nici să nu încurajaţi un comportament care să ducă la dezbinare”, a scris vineri, pe Facebook, primarul sectorului 3 al Capitalei, vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă.

Edilul a reiterat faptul că ar ieşi să protesteze în Piaţa Victoriei şi a explicat că motivele sale sunt lipsa transparenţei în cheltuirea banului public şi lipsa unui cadru legislativ coerent şi clar. „Cât despre declaraţia mea, da, este o afirmaţie în care cred şi care nu prezintă vreun punct de vedere nou. Eu am fost şi rămân consecvent şi mereu am susţinut că este nevoie că noi toţi, din administraţia locală, centrală sau simplii cetăţeni, să ne facem treabă corect şi serios. Aş vrea să reiterez ceea ce am spus şi cu alte ocazii. Da, şi eu simt nevoia uneori să ies în Piaţă Victoriei şi va voi enumera două dintre nemulţumirile mele, implicit motivele pentru care aş face asta: 1) lipsa transparenţei în ceea ce înseamnă cheltuirea banului public şi în ceea ce ţine de procesul decizional; 2) lipsă unui cadru legislativ coerent şi clar, care să ne ajute să ne facem treabă fără blocaje, în mod transparent, rapid şi corect. Nu am înţeles, din ceea ce aţi afirmat, sintagma “primar PSD”. Ţin să va aduc la cunoştinţă că eu sunt Primarul Sectorului 3, deci al tuturor cetăţenilor din Sectorul 3″, a precizat Robert Negoiţă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.