vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUmaniștii trimit nume grele în lupta pentru Consiliul General al Capitalei

Umaniștii trimit nume grele în lupta pentru Consiliul General al Capitalei

-

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a înregistrat, marți, la Biroul Electoral Municipal, 74 de dosare de candidatură pentru Consiliul General al Municipiului București (CGMB).

Lista de candidați pentru alegerea CGMB, din 27 septembrie este deschisă de fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, Secretarul General adjunct al formațiunii, urmat de președintele filialei PPU (social-liberal), Steluța Cătăniciu, Mihai-Cristian Teodor, președintele Federației Naționale a Sindicatelor din Industria Alimentară, Dragoș-Vasile Frumosu și fostul președinte al Casei Naționale de Pensii și Asigurări Sociale, Doina Pârcălabu.

Pe aceeași listă la Consiliul General mai sunt incluși și fostul șef SIE, Cătălin-Constantin Harnagea, deputatul umanist Andrei Dominic Gerea, care este și candidatul formațiunii la Primăria Sectorului 1, precum și Toader Ulise, desemnat drept candidat la Primăria Sectorului 3.

Pentru fotoliul de Primar General al Capitalei, PPU (social-liberal) a decis să nu nominalizeze un candidat propriu, ci să susțină candidatura actualului primar al Municipiului București, Gabriela Firea.

CITEȘTE ȘI Umaniștii o susțin pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei. Ce decizii s-au luat în cazul sectoarelor

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...