Poșta Română a început distribuirea pensiilor pentru luna mai 

sursa: Posta Romana

Compania Naţională Poşta Română a început distribuirea pensiilor pentru luna mai, înaintea Sărbătorilor de Paşte. Suma totală necesară pentru plata în avans a pensiilor este de peste 9,3 miliarde de lei.

„De la prima oră a dimineții, poștașii noștri sunt pe teren să distribuie pensiile cât mai repede pentru pensionari. Compania Naţională Poşta Română a început astăzi distribuirea pensiilor pentru luna mai, înaintea Sărbătorilor de Paște. Astfel, au fost luate toate măsurile necesare pentru ca distribuirea drepturilor sociale (pensii) să fie realizată în cel mai scurt timp.

Managementul Poștei Române le mulțumește salariaților care își îndeplinesc atribuțiile cu profesionalism și devotament, punând mai presus de toate grija față de oameni, în special față de pensionari”,a transmis Poșta Română.

Premierul Marcel Ciolacu a cerut Ministerului Muncii ca pensionarii să primească banii mai devreme în luna mai.

„O rog pe doamna ministru să vorbească cu toate băncile din România, să vedem ce modificări trebuie făcute la convenţii şi cu Poşta Română, astfel încât toţi pensionarii să îşi primească pensiile înainte de sărbătorile pascale”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.