Tragedie pentru o româncă din Italia. Fetița i-a murit într-un accident, ea și celălalt copil sunt în spital în stare gravă

FOTO: pcdazero/Pixabay.com
FOTO: pcdazero/Pixabay.com

O româncă din Italia, care locuiște în San Giorgio in Bosco, din provincia Padova, trece printr-o tragedie. Mașina în care se află alături de soțul ei și cei doi copii a fost izbită violent de un camion.

În urma accidentului, fetița de doar 5 luni a murit, iar mama și băiețelul în vârstă de 2 ani au fost răniți. Doar tatăl a scăpat cu răni ușoare, potrivit jurnaliștilor de la Il Mattino di Padova.

Georgiana Ștefan are 28 de ani și este căsătorită cu Mehmet Mavigok, în vârstă de 44 de ani, de origine turcă. Acesta este proprietarul unei șaormerii în San Giorgio in Bosco.

Familia călătorea într-un SUV Mercedes. Au plecat din Tucia spre România și se aflau pe teritoriul Bulgariei și mergeau de la punctul de trecere a frontierei de la Lesovo, în sudul țării, spre nord. În jurul orei 8:00 dimineață, șoferul unui camion, un cetățean turc, în vârstă de 60 de ani, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens izbindu-se de mașina de teren în care se afla familia Georgianei.

Fetița a murit, mama ei a suferit o politraumă, David o traumă cerebrală, iar tatăl doar câteva vânătăi. Mama și băiețelul au fost transportați la spitalul din Silven, deoarece secția de chirurgie a spitalului regional din Yambol a fost închisă din cauza lipsei de medici.

O instanță din Bulgaria a decis ca șoferul camionului să fie arestat. Legea bulgară prevede o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare pentru astfel de infracțiuni. Avocații acestuia spun că manevra ar fi fost necesară pentru a evita un alt impact frontal.

În spital, băiețelul ar răspunde bine la tratament, în timp ce mama sa este internată la terapie intensivă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here