Tragedie în Italia. Un român și-a pierdut viața la serviciu

FOTO: djedj/Pixabay.com
FOTO: djedj/Pixabay.com

Un tânăr român în vârstă de 25 de ani, care lucra în localitatea Pnticelli Sabino, provincia italiană Rieti, și-a pierdut viața la locul de muncă.

Potrivit jurnaliștilor de la Il Messaggero, tânărul lucra la o centrală electrică pe biomasă și, din primele cercetări, reiese că ar fi inhalat substanțe toxice emanate de dispozitivele la care lucra.

O anchetă a început imediat pentru a se stabili exact cum s-a întâmplat totul. De caz se ocupă carabinierii din Scandriglia și un procuror.

Alți doi conaționali și-au pierdut viața în Italia

Un alt român și-a pierdut viața în Italia în urmă cu câteva zile. Maricel Stan, în vârstă de 50 de ani, a murit sâmbătă, 23 octombrie, la Tecchiena, în provincia Frosinone din regiunea Lazio. Acesta a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada. Potrivit Ciociaria Oggi, accidentul a avut loc sâmbăta trecută, la scurt timp după ora 19:00, de-a lungul șoselei regionale 155, în direcția Fiuggi.

Românul locuia la mică distanță de producerea accidentului și traversa strada pentru a ajunge acasă. Pe respectiva porțiune de drum iluminatul era foarte slab. Șoferul a spus că l-a observat târziu pe șosea și nu a mai avut timp să evite accidentul, chiar dacă a frânat puternic.

Tot în Italia, pe 23 octombrie, a fost descoperit trupul neînsuflețit al unei tinere românce în vârstă de 20 de ani. Un trecător a văzut zăcând pe iarbă trupul fără viață al unei tinere pe via Isonzo din Padova.

Jurnaliștii de la Padova Oggi spun că este vorba despre Georgiana Ioniță, o tânără care a fost dată dispărută de acasă și a fost denunțată la carbinieri în urmă cu câteva zile de familia ei. Aceasta locuia cu familia în localitatea Saccolongo din Padova.

Tânăra ar fi plecat de acasă pe 18 octombrie, cu autobuzul, la un interviu pentru un loc de muncă. Ultima dată a vorbit cu mama ei, căreia i-a transmis că este în stația de autobuz și merge la un interviu de angajare. Anunțul dispariției a fost publicat și pe site-ul concursului de frumusețe „Miss Perla Veneto”, la care Georgiana a câștigat locul al doilea în urmă cu o săptămână de dispariție.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here