Biilete la meciul Chindia Târgoviște – FC Voluntari, vândute la suprapreț

Un bărbat din Târgoviște care vindea bilete la meciul Chindia Târgoviște – FC Voluntari la suprapreț a fost prins, astăzi, de oamenii legii. Acesta avea asupra sa 6 bilete pentru vânzare. Miercuri, un utilizator vindea bilete pe un site , cu prețuri de trei ori mai mari decât era valoarea unui tichet, prețul unui bilet la jocul dintre Chindia – Voluntari, fiind de 150 de lei.

Bărbatul a fost amendat cu 1000 de lei, find confiscate toate tichetele pe care le avea asupra lui.„La data de 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Ordine Publică împreună cu Poliția Locală în urma activităților comune desfășurate au depistat un bărbat, de 44 de ani, din Târgoviște care a achiziționat în scop de revânzare șase bilete de acces la meciul de fotbal AFC Chindia Târgoviște – FC Voluntari la suprapreț altor persoane în zona stadionul Municipal Eugen Popescu din Târgoviște. Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 4/2008, iar biletele au fost ridicate, urmând a fi restituite organizatorului competiției sportive”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Acesta avea asupra sa 6 bilete pentru vânzare. Miercuri, un utilizator vindea bilete pe un site , cu prețuri de trei ori mai mari decât era valoarea unui tichet, prețul unui bilet la jocul dintre Chindia – Voluntari, fiind de 150 de lei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here