Strategia ministrului Turismului pentru a atrage turiști străini

Mare: Pexels/Pixabay.com
Mare :Pexels/Pixabay.com

Ministrul Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, spune că România are numeroase destinaţii deosebite, însă promovarea turismului nu a fost făcută cum trebuie, motiv pentru care vrea să plătească influenceri pentru a face acest lucru.

„Avem o inițiativă de a încerca elemente de promovare cu ajutorul influencerilor. Și români și străini, pe de o parte. Pe de altă parte, ne-am propus o campanie. Evident, vom apela la o firmă specializată, la o agenție de publicitate, vom face o achiziție publică și vom conlucra pe domeniul acesta. Pe acest subiect suntem sprijiniți de acel consiliu de brand turistic național, în care suntem și noi reprezentați, dar și toate asociațiile profesionale din domeniul turismului pentru a găsi forma ideală. 

A doua măsură pe care o avem în vedere este o promovare combinată pe TV și online în două țări țintă, principalele țări furnizoare de turiști străini de-a lungul timpului pentru România. Şi mă refer aici la Germania și Marea Britanie.

Și a treia cale pe care o pregătim și suntem tot la nivel de caiet de sarcini, o reprezintă constituirea portalului românia.travel, acel portal pentru care nu s-a plătit în cursul anului 2021 o sumă derizorie, de 100 de euro și am fost nevoiți să lucrăm 3 luni de zile pentru a recăpăta drepturile de proprietate asupra lui. Sunt doar trei modalități de a încerca, pe lângă participarea la târguri. Asta se va întâmpla în cursul anului, de aici încolo, evident. Sper să avem în două-trei luni ce să prezentăm, concret”, a anunţat Daniel Cadariu, la Antena 3.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here