Şoşoacă face mişto de Simion: cred că este sub papucul nevestii

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR încă din februarie 2021, iar din acel moment între ea şi conducerea Alianţei, respectiv George Simion şi Claudiu Târziu, s-a declanşat un continuu război al declaraţiilor.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă face scandal: Trăim din nou teroarea unei dictaturi!

Diana Şoşoacă susţine că este timpul ca femeile din România să fie mult mai bine reprezentate în politică, deoarece, după părerea sa, bărbaţii au dovedit că nu pot gestiona corect problemele ţării.
În plus, senatoarea Şoşoacă susţine că „cea mai frumoasă perioadă a umanităţii a fost cea a matriarhatului”, perioadă din preistorie, împărţită între paleoliticul târziu şi neoliticul timpuriu.

„Pai nu-i normal? Nu v-ati saturat de atatia barbati la putere, incompetenti, inculti, misogini, tradatori, ghiocei? Si nu ghiocei sa ni se ofere noua, ghiocei sa le ofere celor de afara.

E cazul sa se schimbe paradigma, este momentul ca femeia sa arate ca este mai mult decat lucrul la care ne-au redus o parte dintre barbati si, pana acum, cred ca s-a aratat foarte clar ca barbatii sunt axati pe razboi, iar noi pe pace.

Sa ne aducem aminte ca cea mai frumoasa perioada a umanitatii a fost cea a matriarhatului.”, a spus Diana Şoşoacă pentru Click.

Ce spune despre viaţa de familie

Senatoarea a vorbit şi despre viaţa de familie alături de Silvestru Şoşoacă şi copiii lor.

„Eu nu prea stau pe acasa, deci el cu telefonul lui, eu cu telefonul meu, iar cand suntem cu copiii in vacanta nu discutam de astfel de lucruri. Ceea ce se intampla foarte rar, pentru ca de obicei noi suntem prinsi cu problemele altora.

Întrebată ce mai ştie despre George Simion, Diana Şoşoacă l-a ironizat pe acesta, insinuând că nu mai este la fel de vizibil după ce s-a căsătorit cu Ilinca, la sfârşitul lunii august. „S-ar putea sa fie sub papucul nevestei, pentru ca nu mai zice nici pâs. Iar cand zice miau, ii zic eu bau si fuge. El e cuminte, e la locul lui. Nu prea e locul lui acolo, din punctul meu de vedere ar trebui sa-si dea demisia, sa plece, poate in luna de miere. Sa fie una prelungita, de mai multi ani de zile, si sa-i lase pe profesionisti sa faca treaba, pentru ca el nici nu stie, nici nu face.

Eu am fost prima careia i-a dat invitatia, ca eu i-am zis, pe mine nu ma inviti tehnologic, ca eu sunt impotriva tehnologiei totale, a digitalizarii. Nunta-i nunta. Si a venit in Parlament, mi-a dat invitatie si i-am multumit frumos, dar i-am spus ca nu o sa pot sa vin. Aveam alt program. Nici nu aveam ea cauta, el avea nevoie sa-i fac eu reclama la nunta.”, a încheiat Diana Şoşoacă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here