Simion, scandal cu o fostă prietenă: Ultima minciună!

Uniți de tot felul de pseudo-teme, precum purtarea măștii sau „obligativitatea” vaccinării COVID, Oana Lovin a devenit dușman declarat al șefului AUR, George Simion.

CITEŞTE ŞI: George Simion cheamă lumea în stradă: Să-i ferească Dumnezeu pe guvernanți de furia poporului român, care e în clocot!

În octombrie 2021, în plină pandemie COVID, au avut loc proteste anti-restricții, anti-guvernamentale și antivacciniste. S-au strâns mii de oameni la mitingul organizat de AUR și George Simion. La el a participat Oana Lovin, o prezență obișnuită în studioul Antena 3 și cunoscută pentru pozițiile anti-DNA, mască sau restricții.

Președintele AUR George Simion a participat alături de Oana Lovin la revelionul maneliștilor de la România TV. Cei doi au stat îmbrățișați, semn că se înteleg foarte bine.

Invitatul principal al emisiunii de Revelion de la România TV a fost Vali Vijelie. „Dușmanii îmi poartă pica, dar n-au valoarea mea!”, nu a lipsit din repertoriu. George Simion a dansat în horă și s-a iîmbrățișat strâns cu Oana Lovin, fosta videochatista și protagonistă a unor scandaluri suburbane în spatiul public.

Fake news

De ceva vreme, Oana Lovin lansează acuzații, iar AUR răspunde. În ultima „încleștare”, Oana Lovin scrie că AUR a introdus un amendament pentru suspendarea contractului de muncă a celor care refuză înțeparea.

Pe pagina oficial AUR apare postarea Oanei Lovin cu un mare „FAKE NEWS” adăugat cu markerul.

„Sunteți mega penibili. Vă încurcați în propriile minciuni fix ca PSD-iștii sau PNL-iștii. Asumați-vă că ați introdus amendamentul și că ați mințit lumea. Voi altă treabă aveți, merge bine țara de vă ocupați doar de mine?”. La care Simion răspunde: „Ultima minciună despre noi: am fi votat suspendarea contractului de muncă pentru nevaccinați”. Și explicația lui Simion: Au ajuns la 30% și li se vrea răul. Activista anti vaccinare și anti restricții Oana Lovin a postat sâmbătă pe Facebook 15 întrebări pe care le-a trimis Ambasadei Rusiei la București, din calitatea sa de „cetățean îngrijorat și abandonat”. Ambasadorul Valery Kuzmin a publicat cu o zi înante un răspuns.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here