George Simion cheamă lumea în stradă: Să-i ferească Dumnezeu pe guvernanți de furia poporului român, care e în clocot!

Manifestarea AUR. Sursa foto: George Simion , Facebook
Manifestarea AUR. Sursa foto: George Simion , Facebook

George Simion, împreună cu societatea civilă, pun la cale cel mai mare protest anti-guvernamental. Evenimentul va avea loc pe data de 2 octombrie unde, potrivit liderului AUR, vor participa românii nemulțumiți din toate județele inclusiv pensionarii.

CITEŞTE ŞI: Simion a luat FOC: Cere INTERZICEREA consumului de insecte în scop alimentar

George Simion îi cheamă la protest pe toți românii nemulțumiți de actuala guvernare. Inclusiv pensionarii vor ieși să-şi exprime nemulțumirea, a avertizat politicianul.

George Simion: „Eu cred că vom avea mulți oameni în stradă, suntem singura organizație care poate mobiliza pentru un protest anti-guvernamental mulți oameni, peste 10.000 de oameni.

Vor veni din fiecare județ al țării, vom mobiliza autocare pe care oamenii și le plătesc singuri. Am lansat pe Facebook o provocare – ‘Vii la protestul din 2 octombrie, împotriva regimului Iohannis?’. 17.000 de oameni mi-au confirmat până acum.

Regimul Ceaușescu tăia curentul pentru a putea aloca energie pentru marile fabrici. La noi, pentru ce? Pentru bursa de la Viena, pentru Virgil Popescu?”, a mai subliniat liderul AUR.

Vin şi asociaţiile de pensionari

Președintele AUR a mai anunțat că a vorbit şi cu asociațiile de pensionari care i-au confirmat că vor participa la protestele din 2 octombrie.

„Nu pot face mai mult cu 10% în Parlament, ați văzut ce s-a întâmplat cu legile justiției. Singura cale este o demonstrație mare, pașnică sper, nu cum se întâmplă acum la Baku, pentru a-l îndepărta pe Virgil Popescu de la Ministerul Energiei.

Vor ieși în stradă și pensionarii, am vorbit cu asociațiile. Sindicatele trebuie să se lămurească. Sindicatele din învățământ s-au retras în urma rușinii care s-a întâmplat în acest început de școală. Structurile de sindicat sunt funcționale. Nu prea mai văd sindicate în stradă”, a declarat Simion.

George Simion a anunţat că are în plan să ducă AUR la putere, cât mai rapid deoarece, spune el, „Vreau să schimbăm țara din temelii”.

„Cu siguranță, reglementarea prețurilor din piața energetică este o soluție. Asta zice și PSD, că reglementarea este soluția. Să-i ferească Dumnezeu pe guvernanți de furia poporului român, care e în clocot.

Partidele ascultă de Ursula von der Leyen, de la Bruxelles, nu le pasă de europeni, sunt cei mai antieuropeni, pentru că fac antireclamă proiectului european.

Vreau să schimbăm țara din temelii, vreau să le luăm puterea! Ținta mea în viața nu e să rămân deputat. Mă descurcam bine și până acum doi ani, când eram parlamentar. Am nevoie de oameni în stradă, pe 2 octombrie!”, a declarat George Simion, la România TV.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.